Dagens lista

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Dagens mående: Imorse när jag och Gustav åt frukost utbröt jag "jag är på så himla bra humör idag!! haha. Nej men jag känner bara att jag har en positiv känsla i kroppen vilket såklart är skönt och tacksamt. Mycket av min positivitet kan nog knytas ann till att jag visste att färskt bröd låg och väntade i köket.. Mer om det i ett senare inlägg. Men jag måste säga att jag mår väldigt bra psykiskt, fortfarande inte helt på banan rent fysiskt. Känner mig fortfarande lite trött osv men det är betydligt bättre än för någon vecka sedan.

Dagens borde: Rensa vår diskho hahha... Alltså ni som följer mig på instagram såg ju diskmaskins-besvären igår och fick även höra om diskhon. Vi har två diskhoar, en stor och en mindre. Den lilla är det HELT stopp i men jag har verkligen inte orkat deala med det där som den duktiga, vuxna personen man är. Nej men nu har jag i alla fall lockat Pierre och Alice med middag på måndag så Pierre ska hjälpa oss då. Rensa avlopp måste ju vara topp 5 tråkigaste med att vara vuxen. Kommer så väl ihåg när min pappa rensade badkaret och handfatet på hår när jag var liten. SKREK och fick kväljningar så fort han ens sa att han skulle göra det. Fy faaaan alltså haha :(

Dagens frisyr: Gårdagens "vågor" men tyvärr rätt tovigt haha. Borstade inte ens håret imorse kom jag på nu när jag ser dessa bilder. Perfekt

Dagens smink: Ögonbrynspenna och puder bara. Älskar detta puder från Too Faced.

Dagens klädsel: Som ni ser på bilderna! Min underbara vinterjacka från Lululemon, blå jeans, svart croppad hoodie, vita sneakers och min nya favoritväska som ni hittar HÄR
Dagens planer: Inga speciella faktiskt! Just nu sitter jag på Joe & The Juice och jobbar. Det kan vara skönt att komma hemifrån ibland och få lite miljöombyte. Funderar på att kanske åka till ett gym för att fota lite pass/övningar att dela med mig av i bloggen. Jag går ju mycket på gruppass och då kan det vara svårt att fota. Men har en heeel del grymma pass på lager och till dom inläggen kan det vara nice med bilder som visar. Ikväll blir det bara mys hemma i soffan! Riktigt sugen på morötter med dipp och Modern Family.
Dagens materiella vill ha: Hahah ingen billig grej här inte. Nej men jag har hittat ett radhus på Hemnet som jag förälskat mig så jobbigt mycket i. Anledningen till att jag la till "jobbigt" är just för att det ändå är inom rimliga ramar rent prismässigt men jag har ju egentligen inte tänkt sälja min lägenhet nu för att köpa nytt. Men ibland hittar man ju liksom något på Hemnet som får en att bara vilja packa ihop snabbt som fan och lämna fortet. Egentligen behöver vi inte bo så stort men jag skulle såååå gärna vilja bo med tomt och natur nära till hands. Vardagslyx deluxe. Skulle vi bo såhär skulle vi vilja ha bil och det blir ju också en extra kostnad varje månad. Hmm. Men vänta vadå hmm?? Inte direkt något att dividera om haha men jag VILL.

Dagens längtan: Bali såklart, nu när det är Februari kan man äntligen säga "Nästa månad åker vi!!!" Herregud vad jag ser fram emot det. Att bara vara jag och Gustav, värmen, att se ett nytt land, yoga, träna, sola, bada, äta gott. Alltihop!

Dagens tips: Dagens tips får bli Kalla Faktas senaste avsnitt "De utpekade" som handlar om polisens och ordningsvakters rasprofilering. Så JÄVLA fruktansvärt frustrerande och obehagligt. En kvinna berättar om hur blir stannad i en bil tillsammans med sin manliga kompis varpå poliserna frågar om hon knarkat, bär knark, om hon sålt sex eller om hon ska sälja sex??? Aldrig i hela min jävla fantasi kan jag tänka mig att en polis skulle ställa mig, en etnisk svensk, samma kränkande frågor. Aldrig tror jag heller att dom skulle stanna min etniskt svenska pappa i hans bil för att fråga "hur har du råd med den här bilen egentligen?". Nej ni måste kolla.

Gillar