Dagens lista

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Färgad dagkräm (istället för foundation) från Lancome - LÄNK Läppstift (färg 715) - LÄNK Mascara - LÄNK

Känns verkligen som att jag har hittat några sminkfavoriter som är här för att stanna för gott. Det brukar ju kännas så ett tag och sen så vågar man testa något nytt och så hittar man nya favoriter haha. Nej men jag är verkligen BESATT av min färgade dagkräm från Lancome. Har verkligen aaaaldrig varit såhär nöjd med min hy när den är sminkad förut. Sorry om man pratar lite väl gott om sig själv nu men det ser nästan ut som att jag har ett filter på vissa bilder när jag är sminkad. Det bästa är att den ändå känns så lätt på huden och återfuktar så bra. Nog snackat om smink haha, nu kör vi en dagens lista! Eller jo innan jag avslutar; kan tipsa om att mitt läppstift är nedsatt till 95 kr! Yeeey

Dagens humör: Glaaaad och peppad. Fan förlåt, man är ju en vidrig människa som ska "hinta" om "roliga projekt" (värsta som finns ju..) men är SÅ glad över att jag nu tagit ett beslut gällande en sak jag tänkt på i typ ett år nu. Kommer ju självklart berätta för er så fort det är igång ordentligt. Tror det blir i September någon gång. Känns verkligen som ett steg i rätt riktning för mig (det har ingenting med mitt jobb med sociala medier att göra). Dagens mående: Lite konstigt. Har ju nämnt flera gånger att jag känner mig trött i kroppen och jag tror att det har att göra med en kommande förkylning. Den har inte brutit ut ännu men jag känner liksom att jag är liiite snorig, liiite ont i halsen osv. Så det blir vila både idag och imorgon förmodligen från träningen. Hoppas jag mår bra igen på torsdag, då har jag en träningsdejt inbokad med Sofia! Förutom det så hade jag ont i huvudet på förmiddagen men det verkar ha släppt nu, yiihaa! Dagens borde: Bokföring vilket jag kräks på.. Dagens frisyr: Bara vanligt självtorkat med lite hårolja. Använder självklart DENNA från Maria Nila. Dagens smink: Det ni ser på bilderna ovanför! Dagens klädsel: Grå sweater, mörkgrå jeans, vita sneakers och min blå manchesterjacka från Urban Outfitters <3 Dagens planer: Nu är klockan redan halv fem så dagens planer är redan avklarade, i princip. På förmiddagen jobbade jag hemifrån med att fota och skriva ett samarbete som jag tror ni kommer gilla. Jag säger bara: pasta! Sen åt jag lunch med Gustav och efter det har jag jobbat från datorn och telefonen på Joe & The Juice.
Dagens materiella vill ha: Såg dessa två plagg nyss, tyckte dom var så fina! Klänning - LÄNK // Linne - LÄNK Dagens beroende: Haha mina fula men så underbara trådlösa hörlurar. Förut hade jag dom bara på gymmet men i och med att det är så skönt att inte ha sladd så har jag även börjat ha dom till vardags. Måste ju verkligen införskaffa mig ett par airpods så jag slipper gå omkring med dessa stora haha. Dagens tråkigaste: Sorryyyy men detta sjukt kalla väder. Jag FRYSER i Stockholm. Dagens längtan: Summersmash med Barebells om typ två veckor (snälla kom och heja på mig om ni är i Tylösand helgen 26-28) samt min och Gustavs inplanerade Amsterdam-resa. Yeeey!

Gillar