DAGENS TANKAR

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Byxor - LÄNK // Tröja - LÄNK

- Corona. Ja precis som för alla andra så tar detta upp mycket av min tanketid. Jag känner mig fortfarande inte orolig för min personliga hälsa men jag kan absolut erkänna att jag känner mig orolig över att det inte verkar som att man får "kontroll" på spridningen världen över. Sen förstår jag ju såklart att man inte kan kontrollera ett virus, men man förstår i efterhand att man borde varit betydligt hårdare från början gällande att besöka riskområden, resa tillbaka till sitt hemland osv.

Som jag nämnde för en vecka sedan så har ju jag en resa inbokad. Jag vill bara börja med att säga att jag är fullt medveten om att det inte är synd om mig i detta, utan det jag vill komma fram till är enbart att det är jobbigt att inte veta. Jo, jag har ju en resa inbokad om tre veckor och jag börjar ju bli lite fundersam över hur det kommer att bli med den. Kommer vi bli avrådda från att åka till Indonesien (som är resmålet) av UD, kommer vi svenskar bli nekade inreseförbud i Indonesien pga spridningen här? Kommer vi komma iväg och sen få problem med att komma hem? Än så länge så går det inte att avboka något och jag känner ändå att jag kommer lyssna på UD's och Folkhälsomyndighetens rekommendationer men just nu är allt lite ovisst. För även om jag inte är orolig för just min hälsa vid en eventuell smitta så är det ju allt runt omkring som kan bli krångligt eller tragiskt. Har någon av er en resa inplanerad som inte går att avboka? Hur tänker ni?


- Träningen. Det har känts lite segt för mig på senaste tiden med träningen, vilket känns jobbigt och tråkigt. Jag finner inte riktigt inspirationen och motivationen när jag tränar själv och har haft flera pass där jag lämnar gymmet lite smått missnöjd på sistone. Tänkte mycket på det under dagen och kom fram till att jag kanske ska gå ifrån programmeringen lite kommande veckan och bara göra sånt som jag är bra på och tycker är kul. Inte utmana mig för mycket rent tekniskt utan mer bara kötta på liksom, tror jag kan komma in i det lite enklare då. Förutom det; boka in träningspass med vänner för då blir det ALLTID bättre.

- Slussenbron. Jag fattar ingenting men tydligen är detta det sjukaste som hänt Stockholm. En bro som färdats över hela jordklotet med slutdestination Slussen verkar vara extremt intressant och roligt. Jag trodde typ folk skämtade men det har tydligen varit ballonger i stan och hela faderullan för att fira att bron kommit. Hahaha fint ändå <3

- Robinson!! Jag följer ju knappt några tv-program utan är en riktig Netflixtorsk men snart är det äntligen dags igen. På söndag är det äntligen dags för mitt favoritprogram och jag är typ pirrig över att "möta" de nya deltagarna. Jag och Mathilda har bestämt att prata lite om Robinson i podden (om det finns något intressant att säga) så häng med och kolla vetja!

Gillar