Dan före dan

Allmänt

Dagen innan julafton!! Här i Stockholm är det fortfarande riktigt höst-väder så julkänslan är väl inte 100 men mysigt är det i alla fall. Jag och Gustav har inte tagit tag i julpyntandet heller riktigt så vi får väl kanske lite skylla oss själva. Vår kaktus här hemma har fått agera julgran haha.. Nu är i alla fall alla julklappar fixade förutom en som jag fortfarande väntar på ska dumpa ner i brevlådan.. Får hålla tummarna för att den kommer idag.

Igår kom Alice och Bella över till mig för middag och lite julbak. Bella var i vanlig ordning nyfiken och stod på bakbenen för att försöka se vad det var vi höll på med. Sen hände även något helt magisk, Alice rensade mitt avlopp. Ni ba wtfffff?? Nej men Alice är så jäkla härdad efter att ha jobbat på gym (där hon fått städa mycket) så hon erbjöd sig alltså att hjälpa mig med det (igen). Så jävla goals hahaha.

På schemat stod bland annat rocky road med jordnötter, marshmellows och dumle! Så sjukt gott alltså.

Och kola! Vi hittade ett recept där man bara behövde koka kolan i fem minuter och det blev superbra. Så om ni också vill göra ett snabbt recept inför imorgon så hittar ni det HÄR <3

Mina älsklingar <3

Igår köpte jag även en liten kjol jag tänkte ha på mig imorgon.

Resultatet av rocky road! Såååååå gott. Jag orkade inte köpa pistagenötter och det funkar alldeles utmärkt ändå :)

Planerna för imorgon är i alla fall att ta det lugnt hemma på förmiddagen. Sen vid lunchtid ska vi hem till Gustavs pappa och på kvällen ska vi hem till min pappa. Ser fram emot en väldigt lugn och mysig julafton. Ska faktiskt bli kul att ha en "vuxen" jul utan massor med barn, även om det också såklart är roligt och mysigt det med. På juldagen ska vi hem till farmor och farfar och på annandagen ska jag och Gustav till... HORDA! Alltså hem till Vilma i Småland, det ska bli så kul. Men mer om det senare, nu ska jag och Gustav åka till tippen, yeey!

Gillar