Date night

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNK

Kofta -LÄNK Hej på er! Hoppas ni har en hittills fin tisdag och att ni mår bra. Jag vaknade rätt tidigt idag då jag hade volleybollträning 7.30 i Rålis. Haha lite random men jag lovar att berätta mer när jag får bilderna från träningen, det var verkligen sjukt kul. Bilden ovanför är i alla fall inte tagen idag utan igår kväll när jag och Gustav käkade middag. Vi promenerade förbi Nytorget f��r några dagar sedan och då kom jag att tänka på att det skulle vara mysigt att testa Bistro Boheme som ligger där. Jag åt där väldigt ofta på Drottninggatan när jag jobbade på ett kontor som ligger precis där. Stället på söder var verkligen mycket mysigare, stort tips om ni letar efter skönt söderhäng och god tapas.

Att äta ute då och då är verkligen någonting jag älskar att göra, att unna sig god mat är en av mina favorit vardagslyxer. Kan man ens skriva så haha? Ni fattar i alla fall vad jag menar. Jag har alltid älskat tapas men jag har faktiskt inte ätit så mycket tapas sedan jag slutade äta kött. Det är inte så många ställen som har bra utbud för vegetarianer men detta ställe hade verkligen sååå mycket bra grejer. Omöjligt att välja en favorit med den här grillade chevren ni ser ovanför var topp 3.

Nej men alltså ni ser juuuu. Så jävla gott. Det bästa med tapas är ju verkligen att man kan välja så himla mycket, att man slipper begränsa sig haha. Det var lite kyligare igår men det gick ändå bra att sitta ute hela middagen vid åtta-tiden, det gjorde mig glad. Det kommer några lite kallare dagar nu fram över men försöker tänka positivt med att det faktiskt kan vara lite skönt med en break haha.

Om ni sitter och undrar över vart mina svar till träningsfrågorna tagit vägen så jobbar jag fortfarande på det haha! Det var verkligen sååå många frågor, kanske borde dela upp svaren i två inlägg så jag kan publicera några av dom idag. Jo men så ska jag göra, kram!

Gillar