DE SENASTE DAGARNA I BILDER

Hej på er och förlåt för den uteblivna uppdatering de senaste två dagarna. Som jag nämnt och tjatat om flera gånger tidigare så är jag ju bara hemma på dagarna nu så inspirationen är inte på topp haha.. Men kan i alla fall berätta lite snabbt om vad som hänt sedan sist! Bilden ovanför är tagen på Skanstullsbron i onsdags kväll när jag och Gustav promenerade till Södermalm för att äta middag. Jag har haft lite dubbla känslor inför att käka ute men i och med att vi isolerar oss med allt annat just nu så kände vi ändå att vi ville ut och äta. Det var nämligen inte bara onsdag, det var vår 2 årsdag! På restaurangen så var det bara vi och ett sällskap till, där det vanligtvis är helt smockfullt en onsdagskväll. Helt förståeligt såklart, men mitt hjärta värkte av att se den är tidens konsekvenser hos många företagare. Vi åt i alla fall tapas på Bistro Boheme som ligger på Nytorget. SJUKT gott och jättebra utbud för oss vegetarianer. Längtar till i sommar när man sitta där och dricka deras fantastiska Cava Sangria <3

Här ser ni två bilder från Bistro Boheme Skånegatan från i sommras, tog inga bilder i onsdags.

Igår, torsdag var jag hundvakt. Bella brukar annars vara med Alice eller Pierre på dagarna men i och med att jag inte hade några ärenden inbokade så kunde jag ha Bella. Vädret var ju verkligen på topp så vi fick till tre mycket härliga promenader tillsammans. Förutom Bella så hängde jag med Vilma under dagen vilket var kul som vanligt. På kvällen så kom min syster och pappa hem till oss för lite thaimat vi köpt från min favorit-thai: Lampans Thai i Hammarbyhöjden.

Min dundergröt till frukost! Idag gjorde jag havregrynsgröt med skivad banan, äppelmos, keso, riven kokos, jordnötssmör och stekta päron. Vi hade två päron i kylen som behöver ätas senast imorgon så fick idéen att ha dom i gröten, blev jättegott! Nu sitter jag mätt i soffan och skriver detta inlägg. Samtidigt som jag gör det lyssnar jag på The Weeknds nya album. Det är en speciell känsla när ens favoritartister släpper nya album. För man vet att den tiden som är nu, kommer alltid komma snabbt till tanken när man hör den här musiken om 1-2-3 år. När jag lyssnar på My Dear Melancholy så tänker jag ju supermycket på när jag och Gustav blev tillsammans så de låtar betyder ju jättemycket för mig. Gillar i alla fall låtarna supermycket hittills!

Gillar