Den ärliga listan

Allmänt, Frågor & Svar
NÄR GRÄT DU SENAST OCH VARFÖR?
I och med att jag börjar skriva detta inlägg innan vi åkte till Bali så får jag utgår ifrån senaste gången från 16e Oktober. Tror att senaste gången jag grät var när jag slog i huvudet i ett skåp här hemma i köket. Var trött, hungrig och skör så även om det inte gjorde speciellt ont så kom tårarna direkt hehe.
TRE SAKER DU AVSKYR
- Jag ogillar när människor söker problem och bråk. På min gata finns det en gubbe som på riktigt LETAR fel på dagarna. Han är pensionär och jag förstår att han kanske är lite uttråkad men han går runt och söker bråk. Det gör mig helt ärligt talat galet provocerad. Att vilja ont och typ medvetet gå runt och sprida negativ energi är verkligen så sjukt.

- Långsamma människor. Förlåt men jag får paniiiiiiiiiik när folk är så sjukt långsamma och oeffektiva i exempelvis kollektivtrafiken.

- Hundbajs på gatan. Simple as that.
HUR VAR DU I SKOLAN?
Ganska duktig var jag ändå. Hade det rätt lätt i skolan både med kompisar och själva undervisningen. Under sista delen av högstadiet hade jag rätt mycket prestationsångest men annars hade jag det som sagt rätt lätt för mig.
VAD BLIR DU STRESSAD AV?
När jag har mycket att göra och inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja. Känner också stress när jag inte riktigt har koll. Något som exempelvis kan stressa mig orimligt mycket är saker som deklaration, bokföring osv men nu har jag som tur hjälp med det hehe. Kan även bli stressad när jag kommer ur mina rutiner. Är verkligen en trygghetsmänniska som älskar att gå och lägga mig samma tid varje kväll, äta vid samma tider, träna samma dagar osv haha.
HUR TROR DU ATT ANDRA UPPFATTAR DIG?
Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag tror att folk som följer mig uppfattar mig som trygg, glad och rätt careless. Folk som träffar mig i verkligheten uppfattar nog mig som... glad? Hahah I don't know. Så himla svårt att svara på.
HUR UPPFATTAR DU DIG SJÄLV?
Känslosam, känslostyrd, glad, tillmötavägsgående, lösningsorienterad, positiv.
EN SITUATION SOM DU TYCKER ÄR JOBBIG / PINSAM:
Jag tycker inte så mycket saker är pinsamma men jag tycker det är extremt jobbigt när någon annan råkar göra fel och det går ut över mig. Misstolka mig inte nu, det är inte så att jag tycker att någon kanske spiller på mig på flygplanet är jobbigt, jag tycker att det är extremt jobbigt när andra kanske skäms eller tycker att något är jobbigt. Förstår ni hur jag menar? Jag tycker att det är obekvämt när andra är obekväma typ.
NÄR KÄNNER DU DIG SOM VACKRAST?
När jag befunnit mig i solen i ett par veckor med lite fräknar och inget smink.VAD SKRATTADE DU SENAST ÅT?
Imorse när Gustav (nu är det Bali-realtid hehe) berättade om att han vaknat av att hotellgästerna bredvid oss kom hem fyra på natten och skrek/pratade jättehögt. Han beskrev tydligt hur han var sugen på att gå ut och skrika tillbaka på dom som en jävla galning, då skrattade jag hahaha.
NÅGOT DU FUNDERAT MYCKET ÖVER?
Nu under resan så har jag kommit på lite nya projekt jag skulle vilja göra. Har lagt mycket tid på att fundera på i vilken ordning jag vill göra olika saker, hur och osv. Har tre dröm-projekt för 2020 som jag verkligen hoppas kan bli av, varav alla tre är något jag vet att ni skulle tycka var kul.
TRE SAKER DU ÄR RÄDD FÖR:
1. Branta höjder
2. Höga ljud
3. Ormar
ETT YRKE DU TROR DU SKULLE VARA DÅLIG PÅ:
Ett administrativt jobb utan utrymme för kreativitet. Jag är en rätt rastlös person och jag tror tyvärr att jag inte skulle bli så stimulerad och därmed vara rätt dålig på mitt jobb.
SLUTLIGEN, ETT YRKE DU TROR ATT DU SKULLE VARA BRA PÅ:
Lärare tror jag ändå att jag skulle vara bra på. Eller personlig tränare!

Gillar