Destination Falun

Allmänt

Hej på er och välkomna tillbaka till bloggen. Det här måste vara första riktiga pausen i bloggen på flera år tror jag, jag kan inte minnas senast jag inte har uppdaterat på såhär länge. Men, det var verkligen behövligt. Om det är något jag känner att jag behövt göra nu under Februari är att koppla bort sociala medier lite och bara fokusera på mig själv och mitt välmående. NU känner jag mig redo att tuta och köra igen. Det kanske kommer en liten recap av vad som hänt i senare inlägg. Men det jag har gjort är egentligen bara att hänga med mina vänner samt pluggat. I alla fall: Just precis nu sitter jag i Falun tillsammans med Elsa och Anna. Dom tre bilderna ni ser ovanför är från igår när vi var påväg mot Falun från Stockholm. Vi tog bilen från Stockholm vid sju-tiden på kvällen och drog först till Max i Enköping för att sen komma fram till Annas stuga i Falun. Jag är den enda med körkort och körde därför ensam, det gick väldigt bra men det var rätt jobbigt att köra i mörker + snöoväder. På söndag när vi ska hem kommer vi som tur är köra på dagen haha..

Imorse vaknade vi vid halv nio och gjorde i ordning lite frukost innan vi skulle ta bilen till Bjursås för att åka skidor. Kolla hur fint det är utanför Annas hus, riktigt idylliskt!
Efter cirka 20 minuter var vi framme i Bjursås för att åka skidor! Det som var extra roligt var att Elsa aldrig åkt skidor förut i hela sitt liv, alltså inte EN enda gång. Jag tycker verkligen att hon var sjukt modig och hon kämpade på bra. Jag försökte vara en bra skidlärare hahaha, kanske yrke man borde satsa på? Jag och Anna åkte lite själva också medan Elsa övade i barnbacken, det var verkligen bra backar och bra väder även om jag frös lite.
Anna fick fixa min mössa innan Elsa kunde ta en bild på mig framför sjön vid Annas hus hahah.. Här var vi påväg för att hälsa på några getter vi hörde från huset.
Kolla vilka sötisar!
Och nu sitter jag i fåtöljen här på bilden! Efter en dag i backen åkte vi och handlade middag och annat gott. Planen för ikväll är att utforska Faluns uteliv, vi får se hur det går med tanke på att "alla" tydligen ska till Borlänge istället. Vi får se helt enkelt.   Tusen tack för att ni är så tålmodiga med mig och ännu större tack för alla fina och stöttande kommentarer. Ni är BÄST!

Gillar