Dinner with a view

Allmänt, Resor

INNEHÅLLER EN REKLAMLÄNK

Igår var det äntligen dags för middag på George's! För er som inte kommer ihåg så fick ju jag den middagen i födelsedagspresent av Mathilda. Hon har varit där flera gånger tidigare och har älskat det så jag var väldigt taggad. Som ni ser ovan så var det väldigt fin utsikt. Jag fick inte med det på bild men här ifrån ser du Eiffeltornet klart och tydligt!

Till förrätt delade vi på en tallrik burrata och sen beställde vi också in varsin passionfruit martini som var precis lika god som den ser ut att vara.

Trots att jag hade solen i ögonen så gjorde det ingenting, vi har hittills fått se så lite sol så jag bara njöt haha! Klänningen hittar ni HÄR!

Även maten var sååååå god. Alltså jag slickade typ ur min skål med potatismos. Det enda negativa var att jag bad om medium-well på köttet och att det snarare var så well det kan bli; alltså rätt torrt. Till efterrätt så åt vi jordgubbar och hallon med grädde som smakade vanilj. Ni MÅSTE boka bord här om ni ska till Paris. Lite pricy men sååå fin utsikt, riktigt bra service och god mat ♥

Gillar