Dream destination..

Allmänt, Resor
Jag funderar ofta kring framtida resmål, drömmer mig ofta bort och fantiserar om vart jag skulle vilja åka härnäst i världen. Efter min och Mathildas USA-resa har jag blivit ännu mer sugen på att se ställen längre bort än Europa. Det är så fantastiskt att få se något så annorlunda från Sverige både när det kommer till kultur och miljö. Jag vill väldigt gärna åka tillbaka till Hawaii någon gång, jag och Gustav har pratat om att det skulle vara kul. Men innan dess finns det en destination jag bara suktar mer efter varje dag som går; Bali. Kolla bara på bilderna ovanför, alltså hur sjukt vackert?
När tycker ni att man borde åka till Bali? Har ni några rekommendationer? Kan tänka mig att många av er besökt Bali så skulle vara kul att höra era tankar! Läst lite om regnperiod vs torrperiod, men hur jobbigt är det med regnperioden egentligen? Jag vet ju att i exempelvis Thailand så är det ju oftast bara korta (och intensiva) regnskurar, sen skiner solen lika snabbt igen. Man blir ju riktigt sugen på att åka i typ Februari-Mars med tanke på Sveriges väder då..
Inte nog med att naturen verkar helt fantastiskt så verkar det som att väldigt många boenden är to die for-fina. Alla dessa ställen med badrum utomhus??? Take me there please. Fasen vill bara packa väskan, ta med mig Gustav och dra igår helst haha..
Hur är priserna på Bali? Boenden verkar vara rätt billigt men hur är det med mat, transport osv? Har ni några flygrekommendationer? Tänker att det kan vara värt att börja planera i god tid för att boka så billigt som möjligt :) Dela gärna med er kring tankar, tips osv! Ni är så grymma på det <3

Gillar