En kväll på Kreta

Allmänt, Resor

I lördags kväll så tog vi oss för första gången utanför hotellet. Vi hade fått berättat för oss att det fanns en fin strandpromenad bara en liten bit från hotellet. Vi har ju som sagt bara befunnit oss innanför hotellets väggar så det var kul att se lite annat.

Kooooollla så fint. Hotellet vi bor på ligger i byn Hersonissos som ligger på nordöstra Kreta. Det fanns en hel del ställen som såg riktigt mysiga ut att äta på men vi blev faktiskt riktigt avskräckt av dessa hetsiga, skrikiga inkastare. Det förstör verkligen charmen med dessa små ställen längs vattnet.

Såhär var jag klädd för kvällen :) Klänning som är två år gammal från NA-KD!

Efter lite promenerande så bestämde vi oss faktiskt för att gå tillbaka till hotellet. Vi orkade inte med alla "säljare" och joinade BBQ-festen/buffén istället. Några undrade hur det går för oss som vegetarianer här på Kreta och det går... sådär. Det finns ju väldigt mycket vegetariskt men nästan ingenting innehåller protein. Det går bra såhär någon vecka men det skulle nog vara lite jobbigt under en längre period.

<3 Han hade sin sista kväll som 21 åring
Alltså huuuur nice är inte det här hotellområdet? Älskar det.

Juste! Vill även flagga för att det tyvärr inte kommer att komma ut någon podd idag då jag var väldigt sjuk när vi senast hade poddinspelning inbokad och sen åkte jag till Kreta. Jättetråkigt men vi är tillbaka nästa vecka som vanligt <3 <3

 

Gillar