En lista om hösten

Hittade den här mysiga listan hos Tove!

Beskriv din höst i tre ord? Nystart, mysig, semester. Nystart för att jag verkligen känner att jag fått en nystart och nytändning med jobbet nu i och med Vilma. Jag känner att det är så mycket enklare och roligare att jobba nu när jag har en kollega även om det bara är två dagar i veckan. Mysig för att jag hittills tyckt om hösten väldigt mycket, det gör mig inte så mycket att det regnar då och då. Hade jag jobbat utomhus hade jag väl känt annorlunda hahah.. Semster för att jag och Gustav reser bort i en månad om tre veckor, så hela November "försvinner" rent höstmässigt.

Vad var bäst med sommaren? Jag skulle säga att det bästa med denna sommar var att vara hemma i Stockholm så mycket. Förra sommaren var jag på resande fot vilket var helt fantastiskt men det gjorde också att jag såg fram emot en sommar hemma. Uppskattade dagarna i Tylösand väldigt mycket, det var verkligen så extremt kul och härligt. Känner du dig klar med sommaren? Ja absolut! Kände mig "klar" för snart två månader sedan och är verkligen inne i höst-mode 100%. Hur mådde du förra hösten? Jag kommer inte riktigt ihåg men det får mig att anta att jag mådde bra? Jag är inte en av dom som blir höst-deppiga (klart att jag kan klaga lite på mörkret men ni fattar) så tror allt var bra. Vet att jag var inne i en riktigt skön period av yoga och träning då tillsammans med Gustav som jag trivdes väldigt bra med. Kommer ihåg att jag älskade vår vardagsrutin förra hösten.

Vad är dina planer för hösten? Nu till helgen så har jag och Gustav praktisk del i vår utbildning så hela lördagen och hela söndagen kommer gå till det. Nästa vecka har jag inte så speciella planer. Veckan efter det ska jag till Lofoten och veckan efter det åker jag och Gustav iväg på semester en månad som sagt. Vi kommer hem precis när hösten går till vinter så det är typ dom planerna jag har för hösten.

Hur höstmyser du? SOFFHÄNG & FIKA. Det är typ vad min höst består av haha. Nej men jag hänger extremt mycket i min soffa på hösten. Annars brukar jag vara "duktig" med att sitta ordentligt vid mitt skrivbord men nu brukar jag tända ljus och mysa med filt. Sen fikar jag mer än någonsin på hösten. Vad kommer du dricka i höst? Kaffe och te i mängder. Kaffe dricker jag ju alltid med te brukar jag oftast bara dricka på hösten och vintern.

Vad tittar du på? Just nu tittar vi på Gryningspyromanen samt våra föreläsningar i PT-utbildningen. Det är typ det.

Hur vill du se ut i höst? Oj svårt.. Brukar och kommer nog köra på säkra kort som helsvart, brunt, grått och beiget. Ser fram emot att använda mina nya kängor från Dr Martens mycket!

Vad är värst, kylan eller mörkret? Mörkret utan tvekan. Kylan kan man ju ändå skydda sig emot men mörkret kan man inte göra så mycket åt. Även om jag tycker att det suger så påverkar det dock inte mig såååå negativt. Jag känner absolut att jag blir segare och tröttare av mörkret men det är inte så att det får mig att må psykiskt dåligt. Hur förbereder du dig inför vintern? Jag försöker förknippa vintern men jul och nyår för att göra den så rolig som möjlig hehe. Nej men jag älskar ju julen så hela December går åt det. Sen är det ju "bara" Januari och Februari som är riktiga vintermånader och det är bara att ta sig igenom. Försöker dock tänka extra mycket på att planera in roliga saker att se fram emot under hösten och vintern. Kan vara "mindre" saker som en kompisdejt, sleep over eller konsert. Vad ser du fram emot just nu? Nu ser jag väldigt mycket fram emot Lofoten samt min och Gustavs resa. Tycker dock också det är väldigt skönt att vara hemma nu så det blir väl lite motsägelsefullt. Förutom det så ser jag fram emot att förhoppningsvis vara klar med vår utbildning i slutet av detta år eller början av nästa. <3

Gillar