En lista om mat

Allmänt, Frågor & Svar

FAVORITSALLADER – Jag älskar avokado, getost, fetaost, körsbärstomater så gärna sallad med det i!

TRE SAKER JAG INTE VILL HA PÅ PIZZAN – Inget kött som inte är salami eller skinka, ingen frukt heller(speciellt inte ananas då det må vara det vidrigaste jag vet)!

DETTA ÄTER JAG HELLRE HEMMA ÄN PÅ RESTAURANG – Jag älskar carbonara men blir alltid besviken när jag beställer det ute men äter gärna det hemma. Något annat jag ofta blir besviken på är sallad och hamburgare på ställen som inte är hamburgerhak.

DETTA ÄTER JAG HELLRE PÅ RESTAURANG ÄN HEMMA – Något jag tycker är gott men typ aldrig någonsin lagar hemma är fisk. Det beställer jag relativt ofta på restaurang!

FAVORITDESSERT – Jag är ju inget fan av söta saker förutom vissa undantag så är ingen efterrättsmänniska. Jag gillar knappt glass, inga små desserter eller liknande heller.. Det skulle vara ost med marmelad och kex typ!

NÅGOT DU SKULLE KUNNA ÄTA VARJE DAG – Finns ingenting som kommer upp i mitt huvud om jag ska vara ärlig.. Tröttnar så snabbt på saker.

DETTA LAGAR JAG HELST – Någon form av tacos eller pasta, gräddig pasta!

NÅGOT DU TYCKER OM MEN INTE ÄTER SÅ OFTA – Jag lagar typ aldrig fisk som jag nämnde tidigare, även om jag tycker om det.

EN KÖTTRÄTT DU TYCKER OM – Jag älskar allt med köttfärs typ. Det är det röda kött jag äter absolut oftast.

VAD JAG HELST ÄTER TILL FRUKOST – Gröt, kvarg, bananpannkakor, amerikanska pannkakor eller scones!

Gillar