En lista om mig

Har du ett namn som bara din familj kallar dig? Nej, som ni förstår så har jag inte något seriöst smeknamn. Vad ger man någon för smeknamn som heter Andrea haha? Kommer ihåg att jag var väldigt avis på de som hade smeknamn när jag var liten.. Nu tycker jag att Andrea duger bra.

Har du någon ovanlig/konstig vana? Ja, vem har inte det är frågan. Nu gäller det bara för mig att lista ut vilka haha.. Jag måste alltid kissa direkt innan jag ska sova, jag måste alltid ha ett glas vatten bredvid sängen. När det kommer till dåliga vanor är jag väldigt bra på att skapa kaos i lägenheten. Alltså jag förstår verkligen inte hur det går till, från en minut till en annan kan en perfekt städad lägenhet se helt galen ut.. Jag har en tendens att sprida ut mina saker överallt och jag är väldigt bra på att skjuta upp saker som har med städning att göra.. :)

Här hade jag städat ordentligt kan jag säga haha.. :)

Har du några konstiga fobier? Jag skulle verkligen inte vilja påstå att jag har någon foibi. Men saker jag inte gillar är kryp, återkommande små ljud, när folk smaskar och spya. Jag är väldigt rädd för att bli magsjuk om jag säger så..

Vilken sång älskar du i hemlighet och sjunger när ingen hör? Jag har inte en sång som jag sjunger i hemlighet, för det första sjunger jag alltid oavsett om någon, två, ingen eller alla hör sen sjunger jag alltid olika saker. Ibland är det Lena PH och ibland 50 Cent haha!

Vad stör du dig på hos andra? MYCKET! Haha nej men typ... Jag hatar när folk går mot strömmen på centralen, när folk står på fel sida i rulltrappan, folk som smaskar på bussen, folk som inte kommer i tid, folk som inte ringer upp när man försökt få tag på dom, folk som ljuger för att krydda sin vardag och massor av annat. Men det här med tider är väl det största problemet skulle jag vilja påstå. Jag finner det respektlöst när folk inte kommer i tid, dom personerna värderar ju automatiskt inte min tid.

Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös? Darrar på rösten och blir varm i ansiktet, blir dock sällan röd så det är inget som syns. Men ja egentligen rätt vanliga symtom antar jag. Jag skulle säga att jag sällan blir nervös, inte heller när jag gick i skolan. Ibland kunde jag tycka att det var jobbigt att prata inför grupp men det var inte ofta. När jag blir nervös så brukar jag i alla fall försöka tänka på andningen, tre långsamma andetag senare brukar jag känna mig väldigt lugn :)

Vilken sida av sängen sover du på? Jag sover alltid ytterst om sängen står mot en vägg och står den i mitten av rummet som vi har nu så sover jag närmast dörren.

Har du något du alltid säger åt andra att göra, men aldrig gör själv? Ja men supermycket! Till exempel att inte jämföra sig själv med andra, världens viktigaste men svåraste sak. Självklart försöker man ge andra råd som man vet stämmer och man vet att alla borde följa även om jag själv inte gör det till 100%.

Vilket håll står du åt i duschen? Jag står alltid med ryggen mot väggen och duschhuvudet. Jag älskar att ha duschen högt uppsatt, inte att ha den i handen.

Vilken är din favoritmat som är ”dålig”, men du älskar att äta det i alla fall? Nu för tiden känns det som att pasta räknas som dålig mat. "Dålig mat" enligt mig är väl typ pommes, friterat och fet pizza. Samtidigt är det väl inte så dåligt i mindre mängder. Allt är väl relativt och har väl att göra med hur ens livstil ser ut. Pommes för person nr 1 kanske inte alls påverkar den negativt medan person 2 som redan har en "sämre" livstil med mindre träning och mer dålig mat kanske inte mår så bra av att fortsätta äta pommes dag ut och dag in. Jag älskar mat, dålig som icke dålig! :)

Gillar