En lördag i Köpenhamn

Allmänt, Resor

Jag och Isabelle sov hela 9,5 timmar så när vi vaknade så var vi sjukt utvilade, så skönt! Efter en dusch så gick vi ner till frukosten och jag var typ nervös helt ärligt talat. Frukost på hotell kan ju antingen vara grym eller katastrof och knappt något däremellan. Men precis som hotellet i sig så var frukosten bra, så skönt.

Jag åt yoghurt, smörgås, frukt och en croissant. Älskade att dom serverade smoothie också!

Hur snygga är inte Isabelles solglasögon? Ni hittar dom HÄR!

Efter en del shopping och strosande så tog vi oss till Nyhavn där vi ville äta resans andra lunch. Det blev dock inte riktigt som vi hade tänkt oss.. Vi ville välja ut en restaurang noga men precis när vi kom dit så började det regna så vi fick ta första bästa..

Det började med att (innan vi fick menyn) servitrisen sa "would you ladies like some traditional danish drinks?". Det kanske var helt sjukt av oss att tro att det var något dom bjöd på men det kändes verkligen som det på sättet som hon erbjöd SHOTEN.. När notan kom förstod vi att dom tog betalt för denna vidriga dryck som vi inte ens drack upp hahaha..

Hahahaha gud :(

Som tur var så hade vi beställt in bubbel till lunchen i alla fall men paniken slutade inte där för..
Vi skulle testa Smörrebröd för första gången och såg på menyn att det kostade 170 danska kronor. Vi blev GANSKA besvikna när denna lilla minimacka kom inte :( Som tur var så hade vi sett fel, det var 3 för 170 kr hahaha..

I och med att dom var små så beställde vi in 3 till för 170 kr, det var gott men inte supergott!

:)

På andra sidan Nyhavn så såg vi massor med flytvästar, det var tydligen ett konstprojekt för att representera människor på flykt. Det var 3500 flytvästar och 2016 dog ännu fler i Medelhavet på flykt.. Så. jävla. hemskt.

Efter en halvlyckad lunch och lite promenad längs Köpenhamns fina gator gick vi till nästa ställe ni tipsat om; The Union Kitchen.

Ni känner nog igen dessa instagrammade kaffe-koppar. Vill ni ha en kaffe med ett litet meddelande ska ni beställa en cappuccino!

Vi var inte helt mätta efter lunchen så till mellanmål fick det bli en våffla på The Union Kitchen, magiskt. Kvällen i bilder kommer upp senare. Puss!!! <3 <3

Gillar