En magisk kväll

Allmänt

Innan vi lämnade Tylösand/Halmstad så hann vi förbi ett ställe som heter Grötvik som ligger cirka 5-10 minuter från Tylösand med bil. Det var dom andra i gänget (som också jobbar för Nocco/Barebells med Gustav) som hade hittat det och wooow vad fint det var. Det är en wakeboard-park som är en sjö precis intill havet, omringad av femton meter höga klippor. Sen gick solen ned så vackert precis bakom träden till vänster.

Andreas knäppte dom här bilderna på mig och Gustav. Tycker om dom sååå mycket. Dom är liksom så äkta och tagna i stunden, precis som man vill att bilder ska vara. Herregud vad den här människan gör mig lycklig, hög på livet gör han mig.

Utspritt lite överallt stod det husvagnar och husbilar. Jag har faktiskt aldrig åkt på husvagnssemester men någon gång skulle jag verkligen vilja testa, se Sverige och ta dagen som den kommer. Känns så mysigt!

Min kärlek <3 Om ni har vägarna förbi Tylösand/Halmstad så kan jag verkligen tipsa er om att åka förbi Grötvik runt solnedgången, så sjukt vackert. Det var inte svårt alls att ta sig upp. Vi ställde bara bilen vid wakeboard-parken och promenerade längs stigen, var supertydligt! :) PS: När solen gått ner så kom det såååå mycket möss haha. Kan vara värt att veta. Dom var väldigt söta tills dom kom lite för nära..

Gillar