EN MATDAG I BILDER

INNEHÅLLER REKLAM FÖR BAREBELLS PROTEINBARS

Jag älskar att läsa och se vad folk äter då jag ser det sin lite inspiration till min egna vardag. Mat är ju verkligen en sjukt stor del av en vardag, hela tiden går jag ju och funderar kring vad jag och Gustav ska köpa, laga osv. Jag skulle inte säga att jag har ett större matintresse än någon annan men jag ÄLSKAR att äta mat haha. Här nedanför ser ni i alla fall matbilder från en rätt vanlig dag i livet, igår onsdag närmare bestämt. Vill bara påminna om att detta är vad JAG äter för att må bra, psykiskt och fysiskt. Det kanske inte alls passar dig och din livsstil, man bör aldrig jämföra portioners storlekar med någon annan då alla verkligen fungerar så olika. Ber därför också er att inte påpeka mina portioners storlekar med varken bu eller bä, för det är oväsentligt vad andra tycker om dom. Tack <3

Kaffekopp - LÄNK // Skål - LÄNK

Till frukost blev det apelsinjuice, kaffe, ett kokt ägg och lite kvarg med hemgjord granola, skivad banan, rivenkokos och jordnötssmör. En rätt vanlig frukost. Brukar liksom variera lite mellan äggmacka, gröt, smoothie bowl och detta. Nu är jag inne i en period där jag äter mycket gröt och mycket kvarg, typ främst för att det går så snabbt att göra. I översta bilden ser ni också det kosttillskott jag äter som innehåller bland annat B12 och Järn vilket jag har brist på. Apelsinjuicen är typ min dyraste vana för nuvarande hahah. Har verkligen blivit besatt av färskpressad apelsinjuice men tänker att det får det vara värt. Så jäkla gott.

Karaff - LÄNK // Vattenglas - LÄNK

När jag och Vilma sitter och jobbar brukar vi alltid ha lite kaffe, vatten och något att äta på framställt mellan frukost och lunch. Igår blev det inget roligare än lite äpple haha. Dagen innan hade Vilma med sig fantastiska brownie-kakor men dom åt vi upp allihop i ett naffs :).. Har verkligen börjat gilla att ha i något i min vattenkanna, har kört på citron, gurka, ingefära och lime de senaste dagarna. Tror lime är min favorit faktikst!

Onsdagens lunch! Vegetariska pannbiffar med fetaost innuti tillsammans med hemgjord tzatziki och klyftpotatis, slår sällan fel. Jag är verkligen sääämst på sallad då jag är alldeles för lat för att göra i ordning det + ruttnar ju typ alltid i kylen. Därmed ser min tallrik lite småsorglig ut haha. Brukar som ni ser här i bilden äta någon morot om dagen om det finns hemma, tycker det är så gott. Sen måste jag faktiskt slå ett slag för egen tzatziki, så galet mycket godare än köpt. Jag har bara grekisk yoghurt, riven gurka, salt, olivolja, vitlök och oregano i min.

Assiett - LÄNK

Efter lite eftermiddagsträning var det dags för mellis igen. Den här gången skar jag upp Barebells senaste nyhet; veganska proteinbars! Är SÅ glad och stolt över att dom tagit fram detta då jag vet att det är väldigt svårt att få fram goda veganska proteinbars. Jag och Vilma delade på en salty peanut bar och en banan ute på balkongen. Tyckte dom var så goda, mycket positivt överraskad.

Igår testade vi på ett nytt recept här hemma i form av corn frittes med tortillabröd, guacamole och lite andra tillbehör. Tänker att jag kan göra ett eget inlägg om detta recept så ni enkelt kan hitta det igen senare. Det var inte bara sjukt gott, det var också väldigt enkelt och gick rätt fort att göra i ordning. En riktigt pang-middag!

It's that week of the month och jag är så sjukt sötsugen just nu hehe. Då är det bra att ha en låda med sandwich-glass i fyrsen. Jag och Gustav är lite oeniga om hur man ska äta sin glass. Jag vill att den ska vara iiiiiiskall så man kan bita i den, han vill att den ska tinat så mycket att den nästan rinner. Jag har faktiskt aldrig varit ett fan av rinnig glass. Alla andra barn älskade att göra "glass-sås" på dagis, inte jag hahah.


Det var min mat-dag i bilder. Vad tycker ni om konceptet? <3

Gillar