En promenad på Djurgården

Allmänt, Min dag/helg i bilder
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

I måndags när vi trodde att Gustav mådde bättre (han har haft feber sedan natten till lördag) så gav vi oss ut på en liten promenad. Han var precis som jag var för någon vecka sedan väldigt trött på att bara sitta inne så när febern inte var existerande gav vi oss ut i naturen. Vi har lite olika favoritställen vi brukar ta oss till, de flesta är i söderort men nu tog vi oss utanför vår comfort zone haha! Vi tog spårvagnen bort till Nordiska Museet och därifrån promenerade vi ett par timmar runt i den fina, gröna miljön.

Stackarn fick dock tillbaka febern i slutet av promenaden, fick dåligt samvete över att jag föreslagit utflykten men men. Kan ju lova er att jag inte är såhär snyggt klädd när jag är ute på sjuk-promenad hahahaha..
POSAR'N :) Mitt fina linne hittar ni HÄR, solglasögonen HÄR och favoritjeansen HÄR<
Det var så himla lugnt. Man märker verkligen att alla är tillbaka på sina jobb nu och att dom enda som var ute och gick var vi och pensionärerna (typ). Djurgården är verkligen helt fantastiskt, så vacker natur ett stenkast från city. Vi pratade om hur lätt man blir hemmablind, om hur fint man skulle tycka allt var om man besökte Stockholm någon annanstans ifrån.
Min jacka är från Urban Outfitters och inköptes i våras!
Vår lilla promenad avslutades vid Grönalund där vi tog båten till Slussen för att sen åka hem. Väl hemma bokade vi en resa (!!!) och sen åkte jag tillbaka till stan för att möta upp Mammis. Hon fyllde år i början av augusti och min födelsedagspresent till henne var att bli bjuden på middag på L'Avventura som ligger vid Odenplan. Det var så mysigt att bara hänga hon och jag, vi ses ju sällan själva. Det är aldrig negativt att Alice, Nora, Oskar eller någon annan är med men det var kul att bara prata vi två. En underbar tisdag verkligen!

Gillar