En sommarkväll i Visby

Under min superkorta lilla visit (måndag kväll till onsdag morgon) så hann jag och Gustav med att åka in till Visby för en middag. Egentligen ville vi båda bara isolera oss och göra absolut ingenting förutom att vara med varandra men jag ville ändå verkligen se liiite av Visby innan vi åkte. Jag har ju "bara" varit på Gotland en gång tidigare och då var jag ett litet barn, ingenting jag minns något av förutom att jag blev attackerad av fåglar på min pappas axlar. Inte ett superstort fågelfan sedan dess :).. Vi kom fram med bilen precis när solen höll på att gå ner, visst var det fint?

Jag passade på att ha klänning från min andra kollektion :)

Gustav hade ätit på det här stället ett par dagar tidigare, dom hade vegetarisk tacos med qournfärs. SÅ jäkla nice. Jag förstår verkligen inte att det kan vara så svårt för många restauranger. Varför kan man inte bara erbjuda ett eller två vegetariska substitut som qourn, soya eller liknande? Det är ju inte bara för vegetarianer utan för köttätare som vill kunna ha möjlighet att ta bättre beslut i vardagen. På Joda hade dom i alla fall det och det var riktigt nice. Någonting jag längtat efter att äta i två månader är tacos och den här var riktigt god, som man gör den hemma! :)

Herreeeguuuud vad jag är kär i den här människan. Sinnes

För alla Gotlandsbor och besökare kan jag rekommendera den vegetariska tacon på Joda! Man borde verkligen samla in namnlistor och skicka till sina favorit restauranger och be dom köpa in bättre vegetariska alternativ.. Efter middagen åt vi glass på det kända Glassmagasinet. Gustav hade berättat för mig innan att det fanns massor med smaker men oj jag trodde inte att det skulle finnas SÅ mycket att välja mellan..

Gillar