EN VECKA SENARE

Min dag/helg i bilder

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Kjol - LÄNK

Heeej på er. Vill börja med att be om ursäkt för min radiotystnad men jag har 1. haft fullt upp med lanseringen av mitt träningsprogram och 2. haft fullt upp med att njuta av den första riktiga sommarveckan här i Stockholm haha. Lanseringen har gått bra men det har såklart blivit en del "support-jobb". Svara folk som inte hittar sina ordrar, varför pengar dragits men inget kvitto kommit, osv osv. Med så många ordrar (humble brag) så är det klart att det blir lite som strular. Men nu känner jag att jag är i kapp och kan lägga lite fokus här igen som tur är <3 Sen har det också känts irrelevant att uppdatera om vad jag gör med tanke på allt som pågår i världen. Har ju skrivit och delat en del om BLM på min Instagram, tänker att jag vill skriva separat om det här på bloggen också. NU tänkte jag i alla fall dela med mig av lite bilder från veckan som gått!

Hatt - LÄNK
Har spenderat många timmar utomhus denna vecka vilket verkligen har varit så skönt. Fick inviga min bucket hat som jag köpte till Aprils Bali-resa som inte blev av pga corona.

Åt jordgubbar med Gustav på en gräsmatta nära oss! Hahah ni ser ju säkert mitt blåmärke på låret, jag har verkligen alltid blåmärke någonstans på låren eller rumpan. Lyckas verkligen gå in i bordskanter minst två gånger i veckan så det ser alltid ut såhär.

Vi har spelat yatzy och det gick typ rekord-dåligt för oss båda men vi var lika glada ändå! <3

Blåmärken again hahaha. Dessa har jag fått av att ha burit viktväst när jag tränat och gjort knäböj, så västen har liksom stött emot min ben. På måndagen förra veckan så åkte vi i alla fall till Sköndal för att hänga lite. Gustav hade lyckats timea in en ledig dag med detta fantastiska väder, så härligt ju.


Gustav badade, det gjort INTE jag haha. En grej om det hade varit närmare 30 grader men nej annars är jag hellre uppe på land. Hatar att frysa vilket man gör efter att ha badat i typ 15 grader kallt vatten.

Kjol - LÄNK

Sen har jag ju även hunnit vara ute med Bianca och Vilma på Värmdö men mer om det i ett eget inlägg! Idag, söndag är det ju fint väder här i Stockholm igen. Jag och Gustav har inga specifika planer än så länge men ut ska vi i alla fall. Kram på er!

Gillar