Ett år sedan

Allmänt, USA 2018

Nu såhär till månadsskiftet Juni-Juli så tänker jag mycket tillbaka på vart jag befann mig för exakt ett år sedan. På ett av det absolut vackraste ställen jag någonsin besökt; Oahu, Hawaii. Jag och Mathilda reste ju runt i USA i fem veckor och bådas favoritstopp på resan var definitivt Hawaii. Vi var där i tio dagar. Under fem dagar hyrde vi en lägenhet i en liten ort och i fem dagar bodde vi på lyxhotell i Waikiki. På bilden ovanför ser ni utsikten från lägenheten på första stoppet. INSANE.

Det enda vi gjorde i princip var att chilla. Hängde på stranden, läste böcker, lagade mat, lyssnade på poddar osv. Otroligt fridfullt och avkopplande. Jag minns att jag tänkte att stället vi var på skulle vara perfekt för en smekmånads-resa.

Nej men vi levde verkligen vårt livs bästa liv.

Solnedgångarna var verkligen helt otroliga. Varje dag satt vi verkligen och iakttog solnedgången. Jag är så glad och tacksam över att jag verkligen njöt av nuet där borta, tänkte mycket på hur fint allt var osv.

Vi åkte bland annat på utflykt till ett vattenfall, det var sjukt varmt dock kommer jag ihåg haha. Man orkade knappt gå pga värmen men det var det ändå värt, man vill ju se lite olika miljöer när man åker någonstans.

En tidig morgon åkte vi ut med en båt på delfinsafari, det var så sjukt magiskt. Vi såg såååå många vilda delfiner, ett av mina favoritminnen från den resan helt klart. Ni ser ju på bilderna hur nära de simmade båten, woow.

När det var lite molnigare så promenerade vi omkring i den vackra naturen. Hur jävla fint FÅR det ens vara?

Efter de avkopplande dagarna så rörde vi oss mot Waikiki där det var betydligt högre tempo och mer folk. Vi "firade" 4th of July på en galet fin restaurang med utsikt över hela staden. Jag och Mathilda hade verkligen förväntat oss såååå mycket fyrverkerier osv men det märktes knappt att det var 4th of July om jag ska vara ärlig haha.

Om ni någon gång vill bo på ett riktigt nice hotell i Waikiki kan jag ju tipsa er om The Modern Honolulu. Wow alltså.

Jag är sååå glad över att jag och Mathilda sparade som dårar och gjorde den här resan tillsammans. Det är så speciellt och kul att resa tillsammans med en kompis såhär länge, man kommer verkligen varandra ännu närmre när man bara har varandra liksom. Om du blev lite taggad på att resa med en vän efter detta inlägg, skriv till din kompis!! Kläck idén och börja spara för tro mig, ni kommer inte ångra det <3

Gillar