EXCITING NEWS!!!

Allmänt, Outfits

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM FÖR "ANDREA HEDENSTEDT x NA-KD"

Har ni hört något så underbart?? Nu är det två månader sedan min första kollektion släpptes och redan om 1,5-2 månader släpps min nästa! Jag hade verkligen aldrig vågat drömma om detta för några år sedan, att jag inte bara skulle få släppa en utan flera kollektioner. Första kollektionen var ju en höstkollektion och den nästa som släpps nu i Januari är vår och försommar-kollektion.

Det enda jag kan visa just precis nu är detta. Här ser ni färgskalan och mina fantastiska prints. HUR fint är det inte med det gula, röda och rosa tillsammans? Ni kommer DÖÖÖÖÖ när ni ser alla plaggen. Alltså den här kollektionen är så fin att jag fan får tårar i ögonen. Vill ni veta det bästa? Jag kommer den här gången släppa BIKINIS, och inte vilka bikinis som helst utan bikinis som sitter som en smääääck.

Jag ska till Palma nu på måndag för att fota kollektionen och det ska bli helt fantastiskt. Så nu vill jag ha era bästa Palma-tips! Vart finns mysigaste caféet? Bästa glasskiosken? Bästa utsikten? Bästa pastan? Skulle vara så kul att involvera er och era tips i fotograferingen och kampanjen!! <3 Kommentera era tips i mitt senaste inlägg på INSTAGRAM (@andreaviktoria). Den som ger mig bästa tipset kommer vinna en dejt med mig och fem plagg från kollektionen, hur nice?? Kommentera kommentera kommentera!!

 

Om ni vill få 20% rabatt när kollektionen släpps samt få sneak peaks från kollektionen signa upp er på: http://andrea-hedenstedt.na-kd.com <3

Gillar