Få tillbaka pengar på din nätshopping!

Allmänt, Tips

Inlägg i samarbete med Refunder

Hej på er! Som ni vet så älskar ju jag att handla på nätet. Nu inför flytten så har jag klickat hem massor på nätet istället för i fysisk butik just för att det är så smidigt. Och vad som är ännu bättre är att jag nu hittat ett sätt att handla på via nätet, och samtidigt spara pengar på varje köp. Nu kanske ni ba "what??" men jag ska förklara! Refunder.se fungerar som en startsida för all din näthopping. Handlar du på nätet via Refunder så får du pengar tillbaka varje gång du handlar på någon av de butiker dom samarbetar med. Så nu till exempel när jag och Anton köpte våra köksstolar via Refunder på RoyalDesign fick vi tillbaka 4% av det totala orderbeloppet, så nice!

En av mina favoritkampanjer just nu är NA-KD som har hela 7,5 % i återbäring per köp! Det är ju en av mina favorithemsidor så det passar ju mig perfekt. HÄR hittar ni den kampanjen. Samma med Rut & Circle, även dom har 7,5 % i återbäring just nu. HÄR hittar ni den kampanjen! Några av mina favoritbutiker som man kan handla hos via Refunder är RoyalDesign, Ellos, Cervera, Caliroots, Lagerhaus och NA-KD! Hahha det märks på mina favoriter att jag flyttar i detta nu, men då är det verkligen extra värt att få tillbaka lite på varje beställning! :)

Ja ni hör ju själva, världens smartaste grej! För att få återbäring behöver du bara bli medlem och det kostar ingenting och du får som sagt tillbaka pengar på alla dina köp. Klicka HÄR för att bli medlem och få 50 kr att shoppa för!

Gillar