Fantastiska midsommar

Elsa & jag Heeej kompisar. Jag har verkligen haft den bästa midsommarhelgen in my life och har faktiskt inte öppnat datorn sen i torsdags. Då vet jag att jag har haft det riktigt bra och kul med annat, vilket känns skönt. Sen har jag tänkt att ni förmodligen också haft bättre saker för er än att läsa min blogg under högtider som denna. Sanningen är ju att jag inte riktigt har firat midsommar speciellt mycket, planen för i år var inte heller att göra det men förra söndagen satt jag och Gustav och pratade om att det ändå vore kul att styra ihop något med våra kompisar. Min pappa skulle vara hos sin särbo och var snällast i världen och lät oss hosta midsommar där, SÅ goals att slippa trängas i någons lägenhet ju.

I onsdags köpte jag massor med pynt och i torsdags köpte jag gula, vita och blåa blommor som vi sedan ställde ut lite överallt. Det ni ser under blommorna var polaroidfilm-paket. Vi hade nämligen en polaroidkamera liggandes som fick användas under kvällens gång, så kul att se alla bilder nu i efterhand haha.

Vi gjorde som så att jag och Gustav bjöd på potatissallad, två andra sallader, såser, baguetter osv och så fick alla ta med sig det man ville grilla. Vi skippade alltså den traditionella midsommarmaten den här gången vilket jag tyckte kändes rätt skönt. I och med att vi var så många så passade det här upplägget utmärkt. Sen hade några redan ätit midsommarlunch så det blev väl bra att det inte blev kaka på kaka #mvhpositivtänkare.

Vi turades om att stå vid grillen lite och jag tycker att det funkade bra. Trots att vi var många så fick alla ändå plats att sitta och jag blev bara ännu en gång påmind om hur mycket jag ÄLSKAR det här huset, framförallt på sommaren. Känns så tråkigt att pappa ska flytta ut i Augusti. Känner att jag vill hinna med ännu ett kompishäng här innan det är över för gott. Hade jag haft råd hade jag köpt det här huset utan att blinka.

Vi rullade ut ölkylen vilket var en riktig hit, så jäkla smidigt att vi kunde förvara allas dricka ute så det slapp bli så mycket spring in och ut. Och vilket JÄKLA tur vi hade med vädret!? Det händer ju typ inte haha. Så skönt att vi kunde vara ute hela kvällen verkligen.

Förutom att vi åt middag tillsammans och hängde så hade jag förberett en sex-kamp (hehe) där vi var totalt fem olika lag som tävlade. I och med att det var jag som förberett alla lekar så kunde tyvärr inte jag vara med och tävla den här gången men jag hade minst lika roligt som alla andra ändå kan jag lova haha.

Jag var lite orolig över att alla inte skulle vara så taggade på tävling men det verkade faktiskt som att alla tyckte det var riktigt roligt. Jag valde att lägga upp det så att vi hade lite pauser emellan så det inte tog för mycket fokus.

Daniel, Elsa, Rebecca och Adam <3

Första tävlingen var "äggstaffett", dock med golfbollar istället för ägg i och med att det finns en jäkla massor av golfbollar hemma hos min pappa haha. Precis som ni ser på bilden så fick man ha en sked i munnen, balansera bollen och sen:

Ta sig från punkt a till punkt b. Hahah ser ni hur exalterad jag är??

Hahah det var så roligt!
Kände mig så enormt tacksam under hela kvällen, eller ja det gör jag ju fortfarande. Så tacksam över alla fina vänner både jag och Gustav har i vårt liv. Det är så svårt att få ihop det såhär många nu förtiden i och med att allas umgängen växer och grenar ut sig åt olika håll, olika jobbtider osv.

Gustav och Fabian <3

Det enda negativa jag kan komma på med min midsommar var att jag felberäknade tiden jag hade att göra mig i ordning helt och hållet. Därmed hann jag inte göra i ordning mitt midsommar hår med flätorna som jag till slut bestämde mig för :( Kjolen jag hade på mig är förresten från Zara, såg att många redan hunnit fråga om den på Instagram <3

Gillar