Favoriter här hemma

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Har två nya hårfavoriter här hemma och det är dom här toffsarna samt min nya hårborsta från Wet brusch. Nora min lillasyster som är håröm har haft en Wet brush och gillat den supermycket. Den ska tydligen vara bra just för blött hår, inte skada blött hår vid borstning liksom. Toffsarna som påminner om en gammal telefonsladd är också mer skonsamma för håret än vanliga toffsar, något som uppskattas :)

Borsten hittar ni HÄR och tofsarna HÄR.

Den här stolen har faktiskt stått hemma hos oss i typ en månad nu men jag har inte riktigt hittat någon plats för den. Jag tänkte byta ut datorstolen men det har inte blivit av så nu står den vid ingången till vardagsrummet men jag tycker ändå den gör sig rätt fin där. Sen är det faktiskt alltid nice att ha en extra stol hemma om man får besök osv. Tycker i alla fall att den och vårt relativt nya kuddfodral är sååå fint.

Stol - LÄNK // Kudde - LÄNK

En annan favorit hemma just nu är tvålen "Breeze" från Maria Nila. Den hittar ni HÄR.

Sen fick jag den här boken hemskickad till mig skriven av Michaela Hamilton och Michaela Forni. Det är som ni ser på framsidan "instapoesi". Små dikter och texter om allt möjligt. Inte hunnit kolla igenom hela än men redan hunnit hitta mycket fint. Texten ovanför berörde mig. Jag har länge haft svårt för att säga förlåt och att förlåta. Två mindre charmiga egenskaper som jag verkligen försökt jobba på. Jag jobbade och jobbade verkligen på att bli mindre svart-vit och mer förlåtande överlag, inte bara mot andra men också mot mig själv. Sen förlät jag något jag aldrig borde förlåtit, något jag fått ångra att jag förlät och då hamnade jag liksom tillbaka på noll i mitt förlåt-tänk. Men jag känner att jag är på god väg tillbaka till att hitta min balans. Det är svårt, det är läskigt att be om förlåtelse. Erkänna att man gjort fel, be om att bli förlåten och eventuellt bli nekad.

På andra sidan natten - LÄNK

Min favoritkruka här hemma! Tycker den är så fin. Sen älskar jag även vasen i bakgrunden där en torkad hortensia står så fint :) Krukan är för övrigt på rea och kostar endast 99 kr!

Kruka - LÄNK // Vas - LÄNK

Jag har hittat en ny hudvårdsfavorit! Nämligen detta serum som är ett oljeserum. Jag gillar verkligen att testa lite olika hudvårdsprodukter, speciellt nu under vinterhalvåret då jag lätt blir så torr. Den här oljan är riktigt nice att ha innan både dagkräm och nattkräm om man är torr. Känner verkligen att jag får lyster som det så fint kallas.

Serum - LÄNK

Vi har blivit med sänglampor! Nästan varje kväll innan vi somnar så läser vi bok. Eller okej, Gustav gör det varje kväll och jag kanske 2 av 7. Något som varit lite av ett problem har varit det här med belysningen, så vi har använt oss av stearinljus men det känns inte så säkert då man risken finns att man blir trött och somnar. Så förra veckan gick jag in på Clas Ohlsson och köpte dessa. Inte världens snyggaste kanske men tycker ändå att det blev helt okej, det är framförallt väldigt skönt när man ska läsa :)

På tal om att vara torr så blir jag tyvärr torr om händerna lätt på vintern; om jag inte smörjer dom. Jag har använt den här handkrämen ett tag nu och gillar den starkt. Den är inte superfet men återfuktar ändå riktigt bra och doftar ljuvligt.

Ni hittar den HÄR

Gillar