FAVORITER HÄR HEMMA JUST NU

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jag har lite svårt med blogginspirationen här hemma. Så det kommer helt enkelt handla om livet här hemma haha. I detta inlägg tänkte jag bara lista lite saker som är favoriter här hemma just nu. Kläder, smink, boktips och inredning; let's go!

Jeans - LÄNK // Tröja - LÄNK

De enda jeansen jag har haft på min de senaste veckorna är mina yoko-jeans från Monki i ljusblått och mellanblått. Har sagt det förr och säger det igen, Monki har verkligen SÅ bra jeans. Alla är ju olika men passformen sitter väldigt bra på mig. Nästa favorit är den här fina randiga tröja i vitt och lila. Vårig och fin!

Vila i frid - LÄNK

Boken jag började läsa för några dagar sedan! Den fångade mig från första sidan och det är högsta betyg från min sida. Jag har ju som sagt köpt typ tio böcker till min inställda resa så nu har jag fått komma igång med läsningen hemifrån vilket ändå är mycket mysigt. Det är ju faktiskt mycket skönare att somna "till en bok" än att kolla på något i sängen. Känns lite mer avkopplande för ögonen och hjärnan.

VÅRT KÖK!

Heheh såklart måste ju vårt "nya" kök vara med på favoritlistan. Trivs verkligen så himla bra här hemma nu vilket jag är extremt tacksam över. Speciellt i perioder som dessa då jag spenderat väldigt mycket tid hemma.

Foundation - LÄNK // Glow mist - LÄNK

Såg nu att min favoritfoundation är nedsatt 20% så ville tipsa om den igen. Sen vill jag tipsa om en produkt jag nyligen börjat använda och ÄLSKAR. Det är en glow mist man kan ha både under och över smink från Pixi. Tycker den återfuktar superbra.

Mina nya skooooor!! LÄNK

Har ju velat köpa ett par nya vita sneakers i typ ett år nu och här om veckan slog jag äntligen till! Det blev ett par vita Nike M2 Tekno. Dom hade varit slutsålda jättelänge men sen kom dom äntligen in i min storlek igen. Via länken hittar ni tyvärr mest herrstorlekar, verkar ha sålt slut igen men håll utkik!

  • Postad i: Tips

Gillar