Favoriter i repris

Allmänt, Recept, Tips

Sen jag flyttade hemifrån försöker jag verkligen skriva oftare om vad vi äter till vardags. Det har inte blivit supermånga recept än men om ni vill se fler, kan inte ni kommentera det under detta inlägg då så jag vet om ni uppskattar dom eller inte? Tänkte i alla fall köra en "favorit i repris" på några av dom recepten som varit absolut godast sen vi flyttade. Och för en gångs skull tänkte jag köra i inbördes ordning, nummer 1 här nedanför är alltså godast :D

1. På första plats kommer pannbiff med brunsås och potatismos. Alltså detta recept, snälla Anton kan vi bjuda på detta på vårt bröllop hahaha?? Nej men det är så sinnessjukt gott, skulle kunna dricka brunsåsen ur ett glas. HÄR hittar ni det receptet.

2. Den himmelskt goda tacopajen. Alltså snacka om att den här tog tacos till en ny nivå. Ni måste testa nu i helgen! HÄR hittar ni receptet :)

3. Köttbullar i tomatsås med pasta. Jag märker nu att mitt favoritkött är köttfärs.. När det kommer till kyckling kan jag lätt byta ut det mot quorn men just att göra saftiga köttbullar, tacopaj eller pannbiffar så är "tyvärr" riktigt kött så mycket godare.. Köttfärsås och lasagne får gärna vara helt veggo för mig dock. Den här tomatsåsen är verkligen to die for. HÄR hittar ni receptet.

4. På fjärdeplats hamnar fisksoppan vi åt för ett par veckor sedan. Kan verkligen inte sluta tänka på den. HÄR hittar ni receptet.

Gillar