Favoriter online

Allmänt, Tips
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM FÖR BAREBELLS // INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Tidigare när jag gjort sånna här inlägg så har dom varit väldigt uppskattade vilket jag tycker är väldigt roligt. Precis som rubriken lyder så har jag här samlat mina favoriter online just nu. Det kan vara allt från ett instagramkonto, ett poddavsnitt, en dokumentär, shopping; you name it! Här kommer i alla fall mina senaste favoriter online.

Mathildas senaste recept - LÄNK Nej men stopp och belägg vad faasen är det som försegår?? Hur obehagligt gott ser inte detta ut att vara? Ni kommer bli ännu mer sugna när ni läser inlägget. Vet att jag tipsat om Mathildas recept/blogg tidigare men den är verkligen bääst när man vill ha lite inspo <3
MITT NYA SAMARBETE MED BAREBELLS! Hahah får man ha sig själv som favorit? Nej men jag tycker verkligen att detta känns såå jävla roligt. Jag har ju älskat deras produkter sedan dag 1. Min syster har ju varit ambassadör för dom sedan start + att Gustav har jobbat med dom länge så har verkligen haft en "nära relation" med Barebells som nu blivit ännu närmare. Är väldigt stolt och glad över detta!

Gillar