FAVORITER ONLINE

Allmänt, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Då var det äntligen dags för ett inlägg jag saknat att skriva/längtat efter att skriva under pausen. Ett inlägg fyllt med random saker jag tyckt om på den vida webben på sistone. Om ni själva har något ni vill tipsa om så får ni gärna lämna en kommentar under detta inlägget.

Havande kvinna loggar in - Hanapee är gravid!

En av mina absoluta favoriter att följa är Hanna och när hon delade med sig av nyheten så blev jag så genuint lycklig för hennes skull. Blev också väldigt glad när hon la upp denna video som är startskottet för en serie om hennes graviditet. Älskar hennes ärliga, råa, avskalade förhållningssätt till sig själv och kameran.

Svart jacka - LÄNK // Lila tröja - LÄNK
Reafavoriter. Nej men alltså jag är besatt av den här hemsidan för man hittar verkligen så sjukt mycket bra grejer som är nedsatta i pris. Den lila tröjan kostar alltså 149 kr?? helt sjukttt

Vilmas lägenhet!!
Var det inte online-favoriter jag skulle tipsa om? Men detta räknas ändå i och med att jag än så länge bara kan kolla på den via telefonen haha. Nej men Vilma ska flytta in i denna fantastiska lägenhet senare i vår och jag är så glad för hennes skull. Sanningen är att jag hittade den på hemnet och kände att jag själv ville flytta in imorgon men insåg ganska snabbt att den ändå är lite för liten för både mig och Gustav. Så jag tipsade Vilma om den och nu är den hennes. Win win! Längtar ihjäl mig efter häng här.

Mathilda och Andrea's bekanta - LÄNK

Det kanske finaste vi har på facebook är poddens facebookgrupp. Där diskuteras inte bara avsnitten i efterhand, det delas tips och folk skaffar nya vänner. SÅ jäkla fint och härligt på alla sätt. Som ett enda stort kompisgäng är det <3

Corona-lugnande-info
Såg den här på instagram och valde att reposta den på story. JA jag fattar att man är rädd om man har någon diagnos som gör att Corona är livshotande för en, men om inte; kan inte folk ta det LITE lugnt?


Daddy Issues // Gott Folk
Poddtips måste med om man tipsar om saker på internet, så ääääär det ba. ÄLSKAR Hannas intervjupodd där hon ställer moraliska dilemman till sina gäster. Sen är jag även nyfrälst av Daddy Issues, har inte lyssnat tidigare förutom något enstaka avsnitt och satan vad bra dom är.

Kavaj - LÄNK
Det är nog ingen som missade när Bianca Ingrosso la upp en bild med den här kavajen, för satan i gatan vad snyggt det/hon var. ÄLSKAR den här lila färgen.

Gillar