Favoriter online just nu

Allmänt, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNLAR

2. Instagramkontot @latenightsinthecity - Det är ett konto som lägger upp väldigt fina bilder men framförallt väldigt fina texter om kärlek, vänskap, self love och mycket mer. Här ovanför ser ni två exempel på hur det kan se ut i flödet. Jag gillar verkligen att få upp saker som får mig att stanna till, fundera, reflektera och ta in mer än något ytligt. Gillar ni kortare texter kan jag verkligen rekommendera detta konto.

3. Guldigt örhänge - LÄNK Men alltså hur fina är inte dessa ringar? Enda sen i julas när man filade på önskelistan har jag varit inne på Jane Kønigs hemsida varje vecka och skrollat bland alla fina smycken. Bästa kombon är ju verkligen minimalistiskt och enkelt men med en liten touch/twist :)

4. Victoria Törnegrens samarbete med Jotex - Vi som lyssnar på Två systrar en podd har ju fått höra att både Alex och Vickan haft stylister hemma och att det gjorts om en del hemma hos dom. När jag fick se resultaten blev jag verkligen så inspirerad till att göra om här hemma, hur jäkla coolt blev inte Victorias vardagsrum? Sen var jag bara tvungen att ta en printscreen på hennes story med hennes urgulliga unge, har ni sett ett så busigt litet bustroll förut haha? <3 Nej men vill verkligen hylla detta samarbete då det känns så proffsigt just för att det ändå är så personligt. Gillar det starkt!

5. Toves inlägg om social-medie-ångest: Tove skrev här om dagen ett väldigt bra och välbehövt inlägg om ångest kopplat till prestation i sociala medier. Tyvärr kan jag verkligen känna igen mig i det hon skriver och det tror jag många av er också kan göra. Hon skrev flera punkter om vad som får henne att må bra samt saker hon bör göra för att vara snällare mot sig själv, något vi alla borde stanna upp och göra. Inlägget hittar ni HÄR

6. En Mörk Historia Östbergakonflikten - En podd jag verkligen gillar är En Mörk Historia och serien Östbergakonflikten tycker jag var riktigt bra och intressant. Ännu mer intressant blir den väl för mig i och med att jag bott och bor relativt nära Östberga. Tycker i alla fall att den här podden alltid levererar poddavsnitt med riktigt hög kvalle :)

7. Mjukisset // Leggings - LÄNK // Topp - LÄNK Jag har inte riktigt greppat vad detta set är i för material men det tänker jag att jag ska ta reda på asap. Tänker att det antingen passar perfekt till yogan, gymmet eller hemma i soffan. Annars tillsammans med en hoodie när man reser kanske? Jag är lite hooked på set just nu känner jag hehe..

Gillar