Favoriter online just nu

Allmänt, Tips

2. NYA PODDAR - Som ni vet så har jag flera gånger under 2018 nämnt att jag knappt lyssnar på podd längre. Jag har för första gången i mitt liv verkligen uppskattat att umgås med mig själv och mina egna tankar. Det har jag inte slutat göra men nu har jag börjat lyssna smått på podd igen vilket är kul! En av de väldigt få poddar jag lyssnade på 2018 var "Två Systrar En Podd" som drivs av systrarna Alexandra Bring och Victoria Törnegren. Jag ÄLSKAR den podden och deras humor. Vet inte hur många gånger per avsnitt jag börjar le stort eller fnissar för mig själv. Uppskattar deras internskämt och självdistans. Den här podden är inte så ny, den har funnits ett år men den får vara med ändå :)

En annan podd som är väldigt ny och rolig är "Oss emellan" med Klara Elvgren och Fanny Lyckman. Jag känner Klara och har sagt till henne flera gånger att hon borde starta en podd då hon är väldigt rolig och frispråkig. Tycker dom gör en riktigt bra duo i poddformat och ser fram emot fler avsnitt :)

Och det nyaste tillskottet "Two Of A Kind" som drivs av systrarna Janni och Michaela Delér. Det har bara släppts ett avsnitt än så länge men jag gillade det verkligen. Man känner att tjejerna är ärliga och bekväma med varandra, tror verkligen att jag kommer fastna för den här podden! :) I första avsnittet svarade dom på fördomar dom fått från sina följare och det var intressant att höra deras take på allt.

3. MATHILDAS VEGO-RECEPT - Måste bara hylla min kära vän och hennes grymma matinlägg som kommer i princip varje dag. Mathilda är verkligen så kreativ när det kommer till att hitta på nya grejer men lyckas ändå hålla recepten på en sån nivå att man som läsare känner att man också skulle klara av att göra det. Kan verkligen tipsa er alla, oavsett om man är köttis eller vego att kika in under kategorin "matlagning" för maaasssvis med inspiration. Bilden ovanför är från det nyaste inlägget och jag MÅSTE göra detta. Låter sjukt gott.

4. JOSEFIN DAHLBERG - Kommer ni ihåg att jag för några veckor sedan bad er tipsa mig om bloggar ni mådde bra av att följa? Då var ni en del som tipsade mig om Josefin Dahlberg. Jag har ju känt till Josefin länge men har ärligt inte följt henne så noga. Jag har läst hennes blogg ett par veckor nu och känner verkligen wow, så jäkla feel good-aura på henne och hennes kanaler. Älskade hennes inlägg om hennes mål för 2019, läs det HÄR

5. YOGAKLÄDER // Bh - LÄNK // Tights - LÄNK Såg detta set på en tjejs instastory och var tvungen att fråga vart det kom ifrån. Det är verkligen så jäkla skönt och snyggt med träningskläder som är "seamless", alltså med väldigt få sömmar. Något man hatar är ju tights som har en söm mitt mellan benen man ba?? No thanks. Finns i flera olika färger och till ett väldigt bra pris måste jag säga. Ska in till stan och testa vilken storlek som passar mig bäst! :)

8. BIKINISAR // Överdel i leopard - LÄNK // Underdel i leopard - LÄNK // Överdel grön - LÄNK // Underdel grön - LÄNK Hittade dom här alldeles nyss, såg först den gröna och kände bara detta set MÅSTE jag ha till Bali och sen såg jag det leopardmönstrade och nu vet jag inte vilket set jag ska välja.. Den gröna färgen känns sååå härlig men det kanske är lite roligare med något mönster? Synd att dom inte finns i butik och enbart online :(  

Gillar