FETTJEÅFALLET

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er från Klövsjö! Märkte att ni var några som blev lite irriterade över att jag skrev "norrland" som destination i det förra inlägget. Ber om ursäkt för det haha, får skylla på att jag är Stockholmare ;).. Precis som jag nämnde i det förra inlägget så håller vi oss mer eller mindre isolerade i stugan vi hyr förutom någon promenad om dagen. Vi träffar alltså inga människor här och undviker det till största möjliga grad även om vi inte har några som helst symtom. Tycker att det är så viktigt att alla tar sitt ansvar i den sociala distanseringen just nu, är faktiskt i chock över att liftar och after ski verkar vara öppet precis som vanligt här..

SOLGLASÖGON - LÄNK // LIKNANDE JACKA - LÄNK

Igår efter några timmar inomhus så tog vi oss i alla fall ut på en promenad. Jag har ju spenderat väldigt mycket tid i Klövsjö under min uppväxt i och med att min farmor och farfar haft hus här. Nu är vi inte i deras hus i och med att det tyvärr är rivet pga mögel. Det har dock byggts ett nytt hus på samma ställe men som inte är helt klart än. I alla fall, i och med att jag varit här en hel del så har jag ju mina favoritställen osv. Fettjeåfallet är ett vattenfall vi besökte ibland på somrarna och efter lite googling så förstod vi att det går lika bra att ta sig dit nu under vintertid.

Det var en promenad på totalt 4 km vilket var rätt lagom i och med att terrängen var lite svår (hal, isig). Men wow så skönt det var att promenera helt ensamma i den friska luften och få se den fina naturen. Här ovanför ser ni Vilma poserna så snyggt framför det frusna vattenfallet!

Planerna för dagen är att jobba framför datorerna nu på förmiddagen, ta någon promenad efter lunch och sen blir det nog bastu på det. I skrivande stund sitter jag i telefonkö för att komma fram till resebolaget vi bokade Bali med. Ska bli spännande att se hur lång tid det kommer ta att komma fram haha.. Hoppas ni får en fin måndag hörni <3

Gillar