First morning

Allmänt, Resor, USA 2018

Igår vaknade jag vid strax efter sex på morgonen. Precis när vi vant oss ordentligt vid LA-tid (-9 timmar från Sverige) så åkte vi vidare men jag känner ändå att vi klarade oss bra igår. Vi har aldrig somnat senare än elva-tolv men igår landade vi inte förens 21.30 och då är Hawaii 3 timmar efter Los Angeles. Men det var typ bra att det blev så sent första kvällen så vi verkligen kommer in i det. Flygresan gick bra, upphämtningen av hyrbilen gick bra och sen åkte vi till en mataffär som hade öppet dygnet runt för att ha inhandladet av frukost osv avklarat till första morgonen. Sen satte vi kurs mot vår lägenhet vi hyrt. Och såhär såg det ut när jag vaknade!

Vad är det som försigår här egentligen? Det här är liksom inte rimligt på något sätt haha. Alltså jag blev nästan snurrig när jag satte mig på balkongen för att det var overkligt vackert.

Vid halv åtta ungefär började det komma folk till stranden, det är även då solen når fram. Det var så fridfullt att se när surfarna jobbade sig utåt mot de bästa vågorna och hundarna leka med varandra i vågorna. Här kommer jag till 100% kunna slappna av helt och hållet i fem dagar innan vi förflyttar oss till Waikiki. <3

Gillar