Food-inspo

Allmänt, Tips, Wanted

Jag är nog inte ensam om att tycka att det stundvis är rätt svårt att komma på "roliga" maträtter inför veckan. Det tar mycket tid och kreativiteten kanske inte alltid är på topp. Det blir lätt så (för oss i alla fall) att man faller in i rutiner, rullar på samma gamla 10-15 recept. Mitt absoluta favoritsätt att hitta nya recept och framförallt inspiration till att laga mat är PINTEREST. Jag kan på riktigt sitta i timmar och bara scrolla mellan olika matbilder varav de jag gillar sparar jag i min mapp "FOOD" som ni mer än gärna får följa. Här nedanför har jag samlat lite olika bilder som gör mig sugen på att testa nya saker;

Men alltså stopp och jävla belägg, vad är det som försigår?? Hur gott kan något se ut egentligen?? MÅÅÅSTE stoppa in zucchini i ugnen tillsammans med ost och låta dom bli riktigt krispiga. Sen vill jag även testa att marinera blomkål i ugnen med teriyaki. Och juste, gå in på min mapp "FOOD" om ni vill klicka er vidare till receptsidorna för varje bild.
Huvudrätter är väl ändå det man behöver och vill ha mest inspiration till och allt detta tycker jag ser väldigt gott ut. Är riktigt taggad på att göra dumplings hemma, har faktiskt aldrig gjort det trots att det är något jag älskar att beställa när man käkar ute. Sen vill jag även laga mer indiskt, känner att det är en matkultur jag inte riktigt givit en ordentlig chans.
Oh my sweet baby lord vad gott. Jag har haft cravings på lemon curd den senaste tiden så det får nog bli att baka det om några veckor. Bredvid lemoncurden ser ni en bild med olika bär och små krutonger, jag har ingen aning om vad det riktigt är men det ser bara sjukt gott ut.

Gillar