For my skin

Okategoriserade

OBS: INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN ELEVEN.SE & BANGERHEAD.SE

Fredag betyder att jag kommer med en tips på en produkt/sak/plagg som jag gillar extra mycket just nu! Och idag tänkte jag berätta om två produkter jag använder dagligen morgon och kväll, till och med tre gånger om dagen ibland om jag duschar mitt på dagen. Jag fick dessa produkter när jag var på ett event som arrangerades av L'Occitane (uttalas loxitann typ) och har verkligen fastnat för dom!

Först ut är den här oljan! Jag har som ni vet sjuuukt torr hy på vintern så jag behöver så feta grejer som möjligt och då är den här perfekt. Jag flagnar liksom på ögonlocken för att jag är så torr.. Svinjobbigt. Just denna olja hittade jag inte på Bangerheads hemsida men antar att den finns att hitta på deras egna hemsida som jag inte kollat in ännu. Googla bara på Loccitane face shea oil typ! :) Den här tar jag varje gång jag tvättat ansikte innan jag tar min ansiktskräm.

Och här är ansiktskrämen med hela 25% shea!! Den är alltså vääldigt fet men min hy behöver verkligen det. Den finns med 5% shea också, alltså en lite lättare variant. Jag har även använt den här som ansiktsmask, då tar jag ett tjockare lager och låter den torka in under flera timmar. Jag är ju som ni vet inte superkunnig när det kommer till krämer för ansiktet osv men jag vet att jag gillar dessa i alla fall :) Jag såg att Eleven & Bangerhead hade massor med produkter från L'occitane om ni är intresserade!

Kan inte ni dela med er av era favoriter när det kommer till ansiktsvård? Så kanske ni kan få inspiration från varandra. Ni kan väl kommentera vilken hudtyp ni har (typ fet hy, torr hy, mycket finnar, mycket pormaskar) och sen vilka produkter ni hittat som passar bäst för er! Skulle vara så roligt <3

Gillar