Förändra håret i höst!

Okategoriserade

Jag vet inte varför men det verkar som att hösten är den tid då de allra flesta känner att de vill ha en förändring. Och då väljer många att förändra håret då det är typ det enklaste. Att helt och hållet ändra sin livsstil eller boendesituation kräver lite mer engagemang liksom. MEN, vad kan man göra då? Känns ibland som att det enda man kan göra är att bli ljusare eller mörkare, längre eller kortare. Jag har klippt ihop några collage med frisyrer jag tycker är svinsnygga som kanske ger er lite inspiration!

LÅNG LUGG: Jag har tidigare varit lite anti-lugg men sen dessa långa lite ruffsiga luggar blev trendiga, not anymore. Ellinor var så himla fin i sin lugg i Barcelona som liknar dessa ovanför. När man klipper den såhär lång så behöver man ju inte heller vara lika orolig över att man ska bli missnöjd, efter bara tre månader smälter den in med resten av håret väldigt bra! Tycker det ser vuxet och kaxigt ut, me likey!

SOFT OMBRE: Många vill göra en förändring men kanske inte så stor. Då kan jag rekommendera att göra en såkallad "soft ombre". Det är då att botten är lite mörkare än vad längderna är. Så antingen ljusar man upp längderna eller mörkar ner botten. Jag tycker det skapar lite liv i håret, lite roligare liksom.

GO WARM: Senaste året har det ju varit supertrendigt att ha så kallt hår som möjligt. Men det passar ju inte alla, eller rättare sagt; det känner sig alla inte så bekväma i kanske. Känns som att alla har varit väldigt rädda för varmt hår, som om det vore en synonym till fult. Vilket enligt mig absolut inte stämmer, absolut får jag panik när mitt hår är gult men kolla hur fina hår här ovanför. Tror det brukar kallas "honey-färgat" eller "caramel-färgat" typ! Går ju att anpassa efter hur mörkt eller ljust hå man har från början.

THE LOB: Något jag älskar är att många börjar våga klippa av sig håret. Att våga ge upp drömmen om långt hår men ändå ligga kvar i något mellanting och sen bara rocka en lob. Alltså hur snyggt!? Här snackar vi en kaxig frisyr, älskar den! Tycker det är så snyggt att styla en lob lite vågigt och ruffsigt.

CRAZY COLORS: Eller varför inte bara våga lite mer? Vet att det är några av er som sitter och tänker "Det skulle fan ändå vara fett fint med lila hår", ja men kööör! En av dessa "galna" färger som varit väldigt populär är ju grått, kan verkligen inte tröttna på alla dessa nyanser av grått hår. Hur magiskt var inte håret i mitten? Dog.

Gillar