FORMEX & INREDNING TILL SPANIEN

Allmänt, Inredning
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er! Om det är något som ser konstigt ut i bloggen måste jag be om ursäkt för det. Wordpress (som är bloggverktyget jag använder) har ändrat själva inläggs-skapa-sidan och jag får panik var, varannan minut haha. Men nu ska jag inte klaga utan istället berätta om när jag var på Formex tidigare idag. För er som inte vet vad Formex är för någonting så är det en inredningsmässa som tyvärr inte är öppen för alla som exempelvis fitnessfestivalen och liknande. Jag gick förbi mest på kul, tänkte att det var ett perfekt tillfälle att få lite inspiration till pappas nya lägenhet i Spanien som i detta nu håller på att renoveras. Under påsken ska vi dit och inreda, möblera och allt som hör till och jag är SÅ taggad. Det ska bli kul att få följa med och välja lite saker på IKEA osv :) Undra om HM Home finns där.. Skulle ju vara riktigt jäkla nice.

I lägenheten så kommer alla väggar vara vita och golvet som nyligen lagts är någon blandning av grått och beiget i en väldigt ljus nyans. Köket kommer också vara vitt om jag förstått det hela rätt. Badrummen ska vara vita med marockanskt kakel på golvet - goals. Summan av kardemumman är i alla fall att det mesta kommer vara rätt vitt, därför tror jag att det kan vara snyggt att få in lite varma färger som beiget, brunt osv. Att blanda det med lite blå inslag skulle vara riktigt fint! På bilderna ovanför ser ni två montrar jag verkligen gillade. ÄLSKAR lamporna och soffan i linne.

Hur snyggt är det inte med det beigea, blå och grå tillsammans? Vet inte riktigt hur stora badrummen är men det skulle vara fint att ha handdukarna på en sån där stege. Sen är jag helt förälskad i skåpet som ni ser till höger. Vet inte om just det på bild är från Ikea men Ikea har ett identiskt.

Drömmen är ju att ha en altan/terass i ett varmt land och bara gå all in som ovan.

Sen tyckte jag även lamporna till vänster och krukorna till höger var väldigt fina. Väldigt fint med smutsrosa väggar, såg det på flera montrar :)

Här nedanför hittar ni i alla fall möbler, inredningsdetaljer och textiler som går lite i samma linje som bilderna ovanför samt i den linje jag hoppas på att se lite av i Spanien. Längtar verkligen efter att åka dit och få se allt irl och inte bara på bilder som pappa smsat :)

1an // 2an // 3an // 4an

5an // 6an // 7an // 8an

12 - LÄNK // 13 - LÄNK // 14 - LÄNK
15 - LÄNK // 16 - LÄNK // 17 - LÄNK // 18 - LÄNK

Gillar