Första bootcamp-passet avklarat!

Allmänt, Träning
INNEHÅLLER REKLAM FÖR BAREBELLS & MARIA NILA
Här ser ni en bild från lugnet före stormen så att säga haha! Nej men strax före 06 var jag på plats på Wörkout för att börja förbereda dagens pass som också var det första passet. Eller egentligen var det två pass då vi är två grupper men första passet två gånger haha :) Jag har verkligen varit så pirrig inför den här dagen och lite nervös om jag ska vara ärlig. Har ju så gärna velat att det ska bli bra!
När jag kom till Wörkout hade jag med mig lite grejer från Maria Nila. Dom är verkligen världens bästa som erbjöd sig att kitta omklädningsrummen till bootcampet. Det är ju så sjukt nice att kunna fixa sig ordentligt eller lite snabbt innan skola eller jobb. Torrschampo är ju guld efter träning!
I duscharna ställde jag också ut lite olika kit för dom som duschade :) Jag som tränar på många olika ställen vet själv med mig hur lyxigt det känns när det finns sånt här på plats så blev så himla glad över att Maria Nila och jag kunde fixa detta till tjejerna <3
Dagens pass såg ut såhär! Pischa stod för uppvärmningen och jag höll i själva workouten. Vi startade bootcampet med en hederlig cirkel vilket kan vara skönt att göra om man inte tränat på ett tag och verkligen vill kicka igång hela kroppen. Man körde en övning i 45 sekunder och sen gick man över till nästa. När alla hade varit på alla stationer en gång så hade vi en längre vila innan vi körde ett varv till. Jag har själv kört detta pass och vet med mig hur otroligt trött man blir, tjejerna kämpade på SÅ bra! Det var så kul att se hur alla gav sitt allt, blev så glad av det.
Här ser ni mig tillsammans med grupp 1 som var klara med sin träning redan kvart över sju imorse. Vilka hjältar alltså. Jag vet själv hur det kan ta emot att träna på morgonen men det är verkligen en underbar känsla att bara kämpa sig dit, kämpa sig igenom passet och sen bara vara så jäkla stolt hela dagen över sin prestation.
Pischa tillsammans med grymma grupp 2 som startade 07.30 och var klara 08.15, också riktiga krigare. Blev så imponera av varenda en av dom.
Barebells är sponsor till bootcampet och såg till att alla fick lämna träningen med lite gott att mätta magen med. Jag måste erkänna att jag inte testat deras jordgubbsmilkshake (då jag vet med mig att jag starkt ogillar det i vanliga fall, gillar inte heller jordgubbsglass) till för ett par veckor sedan. Den var ju SÅÅÅ god haha. Känner bara tur att jag upptäckte det och inte bara dömde ut den pga att jag inte gillar annat med jordgubbssmak.
Trots den tidiga morgonen kände jag mig bara så himla fylld på energi. FAN vad glad jag är över att det här är igång nu och vi har sex så himla roliga veckor framöver. Så glad och tacksam till mig själv över att jag faktiskt gjorde något av den här idéen istället för att bara låta det fortsätta vara just en idé som det ofta blir. Vi är två riktigt härliga grupper och jag är så glad över att göra detta med Pischa, hon är så himla proffsig och duktig :)

Känner verkligen att det här är så rätt i tiden också för alla inblandade. För mig är i alla fall januari och februari inte dom roligaste månaderna på året och då är det så kul att ha något projekt att fokusera på. Förhoppningsvis känner deltagarna också så :)

Gillar