Första dagen på Oahu

Allmänt, USA 2018

Första dagen på Oahu var magisk. Som med de andra ställena vi besökt hitiills har jag faktiskt inte haft så mycket förväntningar över huvud taget, varit ganska nollställd liksom inför varje stopp. Självklart har jag sett fram emot Hawaii otroligt mycket men inte riktigt vetat vad jag ska vänta mig. Vi landade på kvällen och såg verkligen ingenting när vi bilade från flygplatsen till lägenheten. När vi vaknade på morgonen chockerades jag av den vackra naturen. Det är verkligen som på alla pinterestbilder, fast ännu vackrare. Vi började med frukost på balkongen och efter det tog vi oss ner till stranden där vi hängde hela dagen.

Vi båda gillade verkligen stranden här där vi bor. Den är väldigt stor men med väldigt få människor, det är nämligen bara dom som bor här längs stranden som verkar ha tillgång till den vilket är sjukt nice. PS: när vi tar sånna här bilden står jag halvt i jägarvila om någon undrar vad som hände med längdskillnaden hahaha..

Vi hände som sagt på stranden hela dagen. Något som var väldigt skönt var att det var växlande molnighet, så det blev liksom inte sådär panikvarmt. Jag badade några gånger också men det var faktiskt lite läskigt haha :( Vågorna var stooora. Bikinin är från min kollektion. Ni hittar underdelen HÄR

Solnedgången var verkligen sååå fin. Jag passade på att skicka den här bilden till Gustav :)

Mitt första intryck av Oahu är: WOW. Jag och Mathilda säger det till varandra hela tiden, det känns som att vi är i en photoshopad värld. Det är lite sjukt ändå att det känns så när det här är naturen i sin renaste form.

Gillar