Första kvällen & dagen i San Fransisco

INNEHÅLLER ADLINK
Såhär fint är vårt hus och här ser ni även vår gata där vi bor. Okej haha, det är inte vårt hus utan vi hyr en lägenhet i huset. Äntligen är vi framme i San Fransisco och wow vad jag är jet laged hahah.. Vi landade igår vid 14.00 (lokal tid) vilket alltså betyder att det redan är sen kväll hemma i Sverige. Målet var att hålla oss vakna till 22.00 lokal tid men omg vad det inte gick. Vi beställde uber eats till lägenheten och jag somnade verkligen mitt i en konversation med Mathilda cirka 19.00 haha.. Som tur var så lyckades vi sova fram till 05 ungefär så vi är i alla fall på rätt bana. Det är så svårt det där med sömn, det spelar liksom ingen roll vad man har för inställning - är man trött så är man trött.
Igår morse vaknade vi alltså vid fem och då mejlade jag, redigerade dessa bilder och lite annat. Vi låg i sängen och chillade ett tag innan vi gav oss ut på stan. Här ser ni Mathilda vinka till alla våra amerikanska grannar!
Jag måste säga att jag redan har ett väldigt positivt intryck av San Fransisco. Det är en väldigt fin stad med mycket fina hus, mycket vatten och grönska. Tre väldigt härliga faktorer. Igår åt vi i alla fall en väldigt god frukost, promenerade ett par timmar, såg Golden Gate, tränade, fixade naglarna och lite annat.
Det finns verkligen en hel del parker, så jäkla nice! Det har varit väldigt skönt och behagligt väder. Hon vi hyr lägenheten beskrev San Fransisco som "freezing at the moment" och så är det 22 grader och sol haha.. Hon borde besöka Sverige och få lite perspektiv på hur en sommar kan se ut ibland ;) Nej men det var verkligen perfekt strosa omkring-väder igår!
Såhär såg jag ut på morgonen precis innan vi skulle käka frukost. Mer om det i nästa inlägg! <3
Jackan - LÄNK // Väskan - Monki // Jeans - Zara

Gillar