Första surfen + Manis

Bali 2019, Resor
Såhär glad såg jag ut i tisdags efter att jag surfat för första gången i mitt liv, yeey! Jag var förberedd på att det skulle vara både svårt och jobbigt så min första surfupplevelse var ungefär som jag väntat mig. Något jag tyckte var skönt och kul var att vi inte behövde öva så mycket uppe på land utan fick ge oss ut i vattnet ganska dirket. Jag blir ju lätt rastlös och gillar att kämpa mig fram och inte lägga allt för mycket tid på det tekniska (till en början såklart). Förutom att jag fick två kallsupar och att jag slog huvudet i brädan två gånger så gick det BRA! Jag tyckte att det var roligt, och inte lika läskigt som jag trodde. Det kan ju dock bero på att vi hade rätt sm�� vågor men ändå.

Igår, onsdag surfade vi igen och redan då kunde jag känna att det var enklare. Jag kände att jag fick in snitsen att komma upp på brädan bra osv, riktigt roligt. Nu i början övar vi bara på så kallade soft tops som man åker rakt fram på. Vi får se om vi hinner testa på någon annan bräda innan vi åker här ifrån. PS: Jag surfade i en t-shirt vilket jag rekommenderar då mina badkläder åkte både upp och ner rätt ofta haha.
En av favoritgrejerna med att bo här på lodgen är den här lilla donnan. Lilla Manis (betyder söt på indonesiska) bor på Surflodge Limasan efter att ha blivit räddad från några som inte alls tog hand om henne. Hon är någon form av beagle men väldigt liten och ljus i pälsen.
Nej men alltså det är såååå mysigt att bo med henne haha. Igår när vi var nere på stranden vid solnedgången så fick hon följa med och det äääälskade hon.
Helt orädd för vattnet och för alla människor. Alla älskar Manis hahah <3
Något som är kul här på lodgen är att man automatiskt umgås med alla. Det är verkligen så bra att åka på surfläger om man reser själv eller om man helt enkelt bara vill träffa nya människor. Vi bor bland annat med både tyskar och svenskar och alla är supersköna.

Nu ska jag i alla fall stänga ner datorn och göra mig redo inför en av favoritstunderna på dagern sen länge; frukost!!

Gillar