Frågor och svar!

Allmänt, Frågor & Svar

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej!! Vilken ras är Bella? Aldrig sett något så sööttttt!!<3 Svar: Hon är en riktig blandning av lite allt möjligt hahah! Hennes pappa är blandras: Malteser & Pomeranian. Mamman är blandras: Lhasa Apso, Dvärgpudel, Powder Puff och Bichon Frisé! Jag skulle säga att pappan är väldigt mycket Malteser och mamman såg ut att vara mycket dvärgpudel och bichon frisé :) Så hon blev någon härlig liten mix. Det roliga är att man inte har någon aning om hur stor hon kommer bli eller så haha! Vart är soffbordet ifrån? ? Kram! Svar: Det soffbord du syftar på är Alices och Pierres soffbord, det är från Jysk! Oklart om det finns kvar dock :) kraaam För längesen sa du i en podd ”jag förstår inte varför man skulle vilja utbilda sig till veterinär och rädda djur när man istället kan utbilda sig till läkare och rädda människor! Jag kan verkligen inte förstå hur man hellre vill rädda djur än människor”. Men nu när du själv har en relation till ett djur, har du fortfarande den här åsikten eller har du ändrat dig? Svar: Ja det var ju väldigt länge sedan. Jag kan absolut förstå hur jag menade och vad jag tänkte men just det citatet och uttrycket är väldigt svartvitt. Det är ju inte så att bara för att man blir veterinär att man tycker att djuren är mer värda än människorna. Hade jag varit så "smart" att jag kunde bli veterinär eller läkare hade jag valt läkare men jag kan idag ABSOLUT förstå att man inte väljer så. Ett yrkesval behöver inte vara ett etiskt eller moraliskt ställningstagande liksom.
Hej Andrea! Visst var du och Alice i Barcelona för något år sedan? Är så sugen på att köpa en resa för mig och min pojkvän dit i sommar men tänkte kolla vart ni bodde och hur läget på det hotellet var? ? Tack för underbar blogg! Svar: Ja det var vi och det var uuuunderbart! Jag vill mer än gärna tillbaka till Barcelona snart. Vi bodde på Barcelo Raval om jag inte minns helt fel. Kan absolut tipsa om det, superfräscht och bra läge!
Hej Andrea! Random fråga men hur förhåller du dig till alkohol och sånt? Hur botar du bakisångest? too much information nu men hade nämligen min första DÅLIGA utgång som resulterade i en blackout där jag ej kommer ihåg något samt spya. HUR går jag vidare efter detta har dödens panik. Har detta hänt dig? Svar: Hejsan! Jag skulle säga att jag har ett ganska avslappnad förhållningssätt till alkohol. Och inte på det sättet att jag är care less på så sätt att jag dricker och inte bryr mig. Mer att alkohol inte betyder så mycket för mig, det är inget som tar någon stor del i mitt liv liksom. Jag tycker det kan vara väääldigt gott med ett (eller tre) glas bubbel men annars dricker jag inte så mycket. Jag blir sällan bakis, det är något jag "blivit av med" sen jag började träna. Har ingen aning om det är något bevisat att kroppen hanterar baksmällor bättre men både jag och Gustav har faktiskt känt att vi båda tacklar baksmällorna jäkligt bra när man tränar regelbundet. MEN; självklart har jag blivit pissbakis och haft bakisångest av diverse anledningar. Den största bakisångesten för mig är alltid om jag känner att jag gått över någon gräns i form av att ha sagt något dumt eller konstigt. Då är det bästa att ringa kompisarna från kvällen innan som förhoppningsvis kan avdramatisera det hela. Till frågan hur du ska gå vidare från att ha fått en black out och spytt; försök bara tänka att detta var en engångsföretelse som du kommer se till inte sker igen. Kommer livepodden släppas som ett vanligt avsnitt? Svar: Jag vet faktiskt inte. Av egen erfarenhet (som lyssnare) brukar inte livepoddar vara så jätteroliga att lyssna på i efterhand. Ofta upplevs dom kanske som lite flamsiga och sen har vi i vår livepodd en presentation som vi refererar en hel del till.. Ska lyssna igenom filen och se om det finns något användbart! :)
Hur visste du att Gustav var den rätta för dig? Hur visste du liksom att du ville satsa på honom? Svar: Det fanns inget annat och ingen annan än honom. Det var så jäääkla självklart, så oerhört uppenbart att han och jag var menade för varandra. Även om det var läskigt att falla för honom så fanns det liksom inga tvivel. V A R J E cell i min kropp ville vara med honom. ALLT jag kunde tänka på var honom. Det fanns liksom inte ens utrymme till att fundera kring om det vi höll på att starta var rätt eller inte, det var bara så självklart. Jag trodde helt ärligt talat inte att den här typen av kärlek fanns. Där man träffar någon och sen så direkt och snabbt känner hur bra och rätt allting är. Det enda jag var orolig för var ju om han kände lika starkt för mig. Samtidigt så visste jag hela tiden att han också hade känslor för mig men ändå, klart man var lite rädd liksom. Men det var liksom aldrig så att jag ens kunde välja om jag skulle "låta mig själv få känslor för honom", det var helt oundvikligt. Och när man faller så hejdlöst för någon, då är det klart att det är rätt <3
Vilket resmål skulle du vilja åka till nästa gång du reste? Svar: BALI! Fan jag kollar verkligen på youtubevideos om Bali vaaarje dag haha. Airbnb:ar loss! Hur mår du? Svar: Jag mår väldigt bra kroppen! Känner mig pigg och stark. Men tyvärr har jag varit lite yrslig på sistone men det kommer och går lite. I förmiddags var jag yrslig men nu känns det bra. Lite konstigt. Annars känner jag mig väldigt glad över att November snart är över, det är verkligen den absolut vidrigaste månaden vi har under vårt kalenderår :( Sen känner jag mig också så jäkla peppad på det här med bootcampet så summan av kardemumman är väl GLAD, BRA, PEPPAD! :) Blir du svartsjuk och hur hanterar du svartsjuka? Svar: Jag skulle nog vilja påstå att jag blir väldigt lite svartsjuk. Svartsjuka ligger ju till stor del hos en själv, hur man själv mår osv men sen handlar det ju absolut om hur sin partner (eller kompis) beter sig. Jag skulle nog kunna säga att jag aldrig haft en svartsjuk period eller sida. Om jag dock känner av liiite svartsjuka så försöker jag verkligen bara tänka logiskt med mig själv som om att jag pratade till en kompis. Eller ringa någon jag känner kan hjälpa mig tänka rationellt :) Var skulle du vilja bo om du inte får välja Stockholm? Svar: Lite som vi pratade om i podden för några veckor sen; det spelar typ inte så stor roll just nu känner jag. Det enda som får mig att inte vilja flytta är ju kompisarna och familjen. Annars skulle jag kunna tänka mig massor med ställen. Värmen lockar ju självklart väldigt mycket. Det skulle också vara mysigt att testa att bo i en småstad. Tänker att sånt blir aktuellt när man bildar större familj med barn osv. Som svar på din fråga: vet inte, spelar inte så jättestor roll!
Dina bästa hårtips? Svar: Här är tre favoritprodukter: Den HÄR inpackningen. Den HÄR håroljan. Det HÄR värmeskyddet. Föredrar du att bo i hus eller lägenhet? Svar: Med risk för att låta bortskämd: hus alla dagar i veckan. Att ha ett helt eget hem slår lägenhet alla dagar i veckan. Att inte ha grannar vägg i vägg, ha egen tomt osv är verkligen någonting jag vill ha i framtiden :) Vad har du för jul och nyårsplaner? Svar: Har typ inga planer alls. På julen ska vi bara vara hemma i Stockholm och vi kommer nog hänga med både Gustavs och min familj. Pappa har bjudit över oss på middag på juldagen och sen ska vi över till mamma på julaftonskvällen. Så på dagen lär vi vara med Gustavs familj eller bara chilla hemma. Nyår är helt oplanerat och det känns verkligen helt okej <3 Vill du skaffa egen hund nu när Alice har skaffat en? Svar: Nej. Och det har inget att göra med att Bella inte är mysig eller någonting. Jag känner bara att en hund inte riktigt funkar optimalt i mitt och Gustavs liv just nu. Jag tror absolut att jag kommer vilja ha hund i framtiden men förmodligen inte förens vi har barn som är stora :) Det passar perfekt att få umgås med Bella då och då, det är helt fantastiskt! Hur gammal är Alice och hennes kille? Svar: Alice är 98a och hennes kille 94a! :)
 

Gillar