Framtidstankar

Allmänt, Texter

Blus från min kollektion! Första gången jag visar upp den, visst är den fin? Älskar ju basic med en twist och det beskriver den här blusen väldigt bra. Den kommer även finnas i marinblått. Man kan själv välja hur lite eller mycket skrynkligt man vill ha beroende på hur mycket man drar i banden jag knutit längst ner :) Veckans vinnare som får välja 10 plagg ur kollektionen är Emilia Arnell och tolkat ur din mejladress är du född 99. Du kommer få mejl av NA-KD. Grattis! Vi kommer ju dra en till vinnare innan kollektionen släpps så glöm inte att signa upp er HÄR för att sen kunna få nyhetsbrev och 20% rabatt på kollektionen. Måste också tacka över hur många som signat upp sig på mitt nyhetsbrev, tydligen rekordmånga! Vi satte upp ett HÖGT mål och det nådde vi redan efter 1,5 vecka.. GALET!

Men hörni, jag ville inte bara påminna er om min kollektion (sorry om det blir tjatigt men ni förstår nog), jag vill prata med er om det här med framtidsdrömmar. Nu i veckan har jag skickat in mina ansökningar till högskola/universitet inför vårterminen vilket känns väldigt skönt men det har också gjort mig lite fundersam. Jag kommer in i perioder då jag inte riktigt vet vad jag vill med livet. Eller, så är det ju alltid men det påverkar mig mer eller mindre och nu påverkar det mig mycket. Jag känner liksom en stress över att jag inte riktigt vet var jag är påväg någonstans. Vad vill jag egentligen? Vad tycker jag är kul? Hur mycket spelar pengar roll? Vad är jag bra på? Vad kan jag bli bra på?

Jag trivs med mitt jobb men jag vet också att jag inte vill jobba som "enbart" bloggare utan att jag vill göra annat. Även om jag får göra massor med coola saker så känner jag väl att jag stannat lite i min personliga utveckling. Det är nog därför jag längtar efter att börja plugga, för att jag förhoppningsvis kommer lära mig nya saker. Men hur fan vet jag att jag pluggar "rätt" sak? Jag har sökt sex olika kurser här i Stockholm nu inom tre olika områden och jag vet inte riktigt vad jag vill mest, jag tänker att det lite får bli som det blir den här gången.

Vet ni vad ni vill jobba med i framtiden? Har ni något drömjobb eller en drömutbildning?

Gillar