Fredagstankarna

Allmänt

Bild på mig från igår när jag och Vilma satt och jobbade på Cafe Gast på Rådmansgatan.

Hej på er bästa! Hur konstigt känns det inte att det är fredag idag? Jag tänkte inte ens på det förens jag fick för mig att boka tvättstugan ikväll och märkte att den var helt ledig hela eftermiddagen och kvällen, då slog det mig att juste! Det är ju faktiskt fredag så det kanske inte är så många som är sugna på att tvätta haha.. Vi hade i alla fall väldigt mycket tvätt så det var skönt att bara få allt överstökat i tvättstugan som har torktumlare och torkskåp. Idag har jag inte gjort så jättemycket, jag har varit med Vilma på en lägenhetsvisning, tränat ben, tvättat och lagat lasagne tillsammans med Gustav. En lugn och skön fredag, men helt ärligt talat så är jag typ mer sugen på att gå och lägga mig i god tid än att ha en "fredagskväll". Det var länge sedan jag vänt fel på dygnet så som jag har nu. Att kliva upp 08 känns halvt omöjligt och då brukar jag alltid gå upp vid 06.30 typ. Har verkligen sovit ut och somnat sent varje dag i flera veckor så man är halv jetlaggad, herregud haha. Näst, nästa vecka börjar ju bootcampet så måste hinna vänja kroppen vid att gå upp tidigt tills dess. Bara att ta tjuren vid hornen..
Till vänster ser ni två av de fina julklapparna jag fick! En ny kaffebryggare av min pappa och superfina skålar från Matteus av min mamma. Min kaffebryggare gick sönder för ett tag sedan så vi har hällt kokvatten "manuellt" i en tratt och vi har typ fyra skålar hemma så dessa saker var verkligen behövliga, så tacksam <3 Till höger ser ni utsikten från vår balkong här om dagen, så himla fint verkligen. Eller ja, man njöt ju av utsikten tills man läste någonstans att den rosa himlen var förorenad och förgiftad, typ :) Kul så länge det vara.

Jag sitter i alla fall just nu i soffan och känner mig långt ifrån weekend-mode. Nästa vecka sätter ÄNTLIGEN de fantastiska projekt jag sett fram emot ett bra tag nu igång. Möten ska avklaras och fotografering inför lanseringen, fasen så pepp och GLAD jag är över detta. Skriv in torsdagen den 16e Januari i kalendern och håll utkik på mina sociala medier, mindre än två veckor kvar. Yeeey! Ni är många som gissat på min instagram och de vanligaste gissningarna var; klädkollektion, träningskläder, podden, att jag blir PT, att jag är gravid, att jag ska flytta och massor med fler roliga spaningar haha. Men vad det blir får ni helt enkelt veta senare! FÖRLÅT för att jag är världens jobbigaste som håller på och hintar hit och dit men jag ser bara så mycket fram emot detta och jag tror verkligen att det är något ni också kommer tycka är roligt.

Snart kommer Gustav hem från gymmet och då ska vi göra i ordning lite philadelphia med rostade sesamfrön, soya och kex. Try it out säger jag bara, sjukt gott. Ha en fin helg bästa ni <3

Gillar