Freday feelings

Heeej <3 Igår hade jag en riktig kompis-dag, vilket jag även kommer ha idag. Så mysigt ju. Det känns svårt att få ihop tid och scheman för att träffa alla när det är vardag med jobb osv, men det är lite klurigt nu med i och med att folk åker bort osv. Nu har jag dock lyckats få in en hel del på två dagar vilket känns jättekul. Just nu sitter jag i alla fall i mitt kök och snorar och nyser i omgångar. VARJE år blir jag verkligen chockad över hur extremt allergisk jag blir, glömmer liksom bort haha. Planerna för dagen är att träna med Gustav på hans lunch, middag ikväll med Tove och Bianca för att senare möta upp ett annat kompisgäng för att gå ut och fira en kompis födelsedag. Yeey!

Bilden ovanför är tagen igår när jag och Mathilda åt frukost på Mahalo. Jag blev lite ledsen och besviken.. Inte på Mathilda, inte på Mahalo utan på mig själv. Av någon jobbig anledning har jag haft svårt att få i mig mat på sistone. OBS; inga psykiska problem eller tankar som förhindrar detta utan jag kämpar med en konstig mättnadskänsla/illamående som jag aldrig gjort förut. Trots att jag ääääälskar dessa smoothiebowls så hade jag väldigt svårt att äta hela dagen igår. Så jäkla jobbigt. Många har tipsat mig att det kan bero på stress men jag kan verkligen inte förstå vad det skulle kunna vara för stress? Jag hoppas i alla fall att det har att göra med att jag inte ätit mina järntillskott som jag borde vilket leder till yrsel/illamående.

Det var i alla fall väldigt trevligt att få hänga med Mathilda lite nu innan hon åker iväg på italienska äventyr. När hon kommer hem så ska jag iväg till Åland så man går ju liksom om varandra. Jag får ofta frågor om jag och Mathilda inte längre är kompisar och JOOO vi är fortfarande det. Det är bara att jag inte uppdaterar varje gång vi pratar i telefon eller ses. Ni behöver inte vara oroliga haha <3.

Efter frukosten så åkte jag och mötte Sofia för ett träningspass tillsammans. Den här bilden är dock tagen i onsdags när jag tränade själv men den fick vara med ändå haha. Vi började med lite upphöjda marklyft (stod på en 20 kg - viktplatta) och efter det körde vi en DT som är: 12 marklyft, 9 frivändningar och 6 push jerks fem varv. Vi körde på 40 kg vilket resulterade i ett tuuungt men inte så snabbt pass. Det passade dock mig bra i och med att jag känt mig lite yrslig på sistone. Efter DT:n så peppade Sofia mig till att testa hand stand push ups vilket alltså är armhävningar handståendes mot en vägg. Jag har alltid sagt att "jag kan inte det" när det har kommit på pass eller liknande men ännu en gång så påmindes jag om att byta ut "jag kan inte" till "jag har inte testat det". Jag kom upp flera gånger och det gick rätt bra för att vara första gången, yeey! Så kul ju. Kul att testa nya saker och kul när ens kompisar får en att våga.

Kan inte ni lova mig att också tänka så? Du vet inte om du kan eller inte, förens du faktiskt har testat. Och man måste ofta testa flera gånger innan man faktiskt klarar något.

Två bilder från när jag promenerade längs Liljeholmskajen samma dag som jag tog bilden ovanför. När jag går här påminns jag ofta om hur mycket jag älskar södra sidan av stan. Jag har så många sånna här ställen som jag älskar och känner mig så hemma i. Det är fint.

Nu ska jag i alla fall försöka skriva ihop ytterligare två inlägg innan jag ska iväg och träna med Gustav på det kända Nocco/Barebells-gymmet hehe. Gustav har gjort illa tån så ska försöka planera ett pass där man är rätt stillastående på fotsulan men ändå blir riktigt trött. Tänker att det kanske blir jobb med skivstång och dumbbells. Ha en fantastisk fredag hörni, ni är så fina allihop <3

Gillar