Freeeedag & dagens lista!

Allmänt
INNEHÅLLER REKLAM FÖR ARKET!

Heeej vänner denna soliga fredags-förmiddag. Vilken härlig start på helgen va? Jag är verkligen på ett toppenhumör, hoppas ni också är det. Här i Stockholm är det äääntligen riktig vår med sol och lite värme nu vilket gör mig gladare än gladast. Shit vad man har längtat efter detta alltså. Tänkte i alla fall svänga in här och säga hej samt dela med mig av helgens planer. Nu kom jag dock på att jag har exakt NOLL planer för den här helgen hahah. Perfekt. Det får bli en dagens lista istället.

Dagens humör: Pigg och glad vilket känns väldigt tacksamt och härligt. Fick sån jäkla energi av alla er igår på instagram. Är så tacksam över att det är så många vettiga och snälla personer som följer mig. Tack! Till det fysiska måendet så börjar jag känna av lite pollen nu men än så länge är läget under kontroll.

Dagens frisyr: Mitt vanliga, utsläppt, självtorkat med torrschampo. Har verkligen kommit in i en så skön rutin nu där jag vet hur jag ska torka mitt hår utan fön och ändå få det att se bra ut. Känns väldigt skönt.

Dagens smink: Min vardags-make! Foundation, lite brunpuder, mascara, bryn och lätt ögonskugga. Kika in "min sminkrutin" bland mina topphändelser på instagram om ni är nyfikna på vilka produkter jag använder just nu.

Dagens klädsel: Snart på en blogg nära er! Haha nej men beiga byxorna jag köpte igår, grå t-shirt, vit jacka och senapsgula sneakers.

Dagens planer: Dagens enda inbokade plan är redan avklarad och det var att skriva på avtal för ett väldigt roligt samarbete. Känns så jäkla fett att jag precis skrivit på ett avtal för ett helt år tillsammans med ett varumärke som jag vet att både jag och ni älskar och använder dagligen.

Dagens materiella vill ha: Arket har ju rea på utvalda klänningar just nu och efter min nya, gröna fina så blev jag lite sugen på att införskaffa mig en till. Jag har knappt några klänningar alls hemma.

Gula - LÄNK // Röda - LÄNK // Svarta - LÄNK

Dagens fundering: Är det bara jag som är mer uppmärksam eller är folk mycket snällare och gladare på våren/sommaren? Kände bara av så himla härliga energier idag på tunnelbanan, folk log och pratade med varandra vilket gjorde mig så glad.

Dagens beroende: Hmm inget beroende idag skulle jag nog vilja säga. Eller okej, på ett positivt sätt; träningen. Jag ÄLSKAR verkligen att träna och känner verkligen extra mycket nu hur sjukt kul jag tycker att det är. Jag behöver verkligen träna för att må bra, inne i en riktigt bra period just nu men saknar min träningskompis Gustav mer än allt. Han har varit förkyld i typ två veckor och innan det var han bortrest. Börjar tröttna lite på att träna själv nu :(

Dagens tråkigaste: Nya abortlagen i Alabama, USA. Alltså helt ärligt talat jag blir LIVRÄDD. Normalt att USA alltså har lagar som främjar vapenanvändandet 2019 samtidigt som kvinnor inte har rätten till sin egen kropp? Normalt, not.

Dagens längtan: Måndaaaag!!! Då börjar mitt och Pischas andra bootcamp, ska bli så roligt att se vilka tjejerna är som ska vara med oss dessa sex veckor fram över. Yey!

Gillar