FRI-YAY

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Liknande tröja - LÄNK // Jeans - LÄNK // Väska - LÄNK Tröjan är tyvärr gammal så länkade en annan stickad tröja i vitt som är väldigt fin.

Heeej på er bästa ni! Jag känner verkligen att jag har massor med positiv energi idag, det känns ju alltid skönt och kul när det är så. Det är fredag, solen skiner här i Stockholm och jag har redan fått massor gjort (förutom att blogga hehe). Städat, tvättat och förberett lite inför middagen ikväll. Ikväll kommer nämligen min mamma hit för en försenad födelsedagsmiddag. Det ska bli riktigt mysigt. Annars har jag inte så mycket planer för dagen faktiskt, tänkte att jag kanske ska gå och köra ett pass som jag körde för ungefär en månad sedan. Då hade jag inte tränat flås på rätt länge och kom på att det skulle vara kul att jämföra några veckor senare hur snabbt jag klarade workouten då.

Är väldigt taggad på den här helgen. Imorgon har ju jag och Gustav vår heldag tillsammans som han fått av mig i födelsedagspresent och på söndag ska jag hänga med Mathilda och på kvällen ska vi fira Gustav med hans familj. Kommer nog bli en väldigt rolig helg. Nu piper min tvättmaskin att den är klar, vi hörs senare <3

Gillar