FULL RULLE

Allmänt

Bilder från i lördags eftermiddag på balkongen, det har inte varit så många dagar på balkongen ännu men i lördags blev man verkligen påmind om hur fantastiskt det är att ha balkong. På fredagen så åt jag och Vilma massor med gött och drack bubbel så jag fortsatte på den andra flaskan vi hade köpt, så underbart med lite vardagslyx då och då. Dricka bubbel i träningskläder, är det någon sorts definition av balans hahah. Skämt å sido, jag har i alla fall inte hunnit blogga på hela helgen och gårdagen. Igår satt jag med en jobbuppgift jag tänkte skulle ta tre-fyra timmar men det tog mig 9-20 med små pauser för lunch och middag att bli klar.

Just nu sitter jag i alla fall i soffan och kollar Nyhetsmorgon, den här veckan är första "normala" veckan igen efter Vilmas praktik. Under cirka sju veckor har hon ju varit hos mig varje dag och jobbat och nu redan första dagen har ni fått märka skillnad på uppdateringen haha, herregud vart ska detta sluta undrar man nu... Känns väldigt trist att vara utan henne men vi kommer ju ses flera gånger i veckan ändå för att jobba och träna tillsammans, och hänga såklart.

Planen för dagen är att redovisa kvitton, försöka hinna med något mer inlägg här, podda, RENSA och förhoppningsvis hinna åka iväg med det som ska skänkas och slängas. Jag har mycket förvaring i min lägenhet men nu har jag inte rensat hemma ordentligt på flera år.. I höstas rensade ju jag mitt kök och badrum i en youtube-video och det har verkligen hållit sig så bra och i ordning sedan dess vilket är superskönt. Sen ska jag även försöka hinna städa men vet inte om jag kommer hinna det.

Det var i alla fall en snabb liten update, kram på er! <3

Gillar