Gårdagen

Godmorgon på er! Nu har jag kommit in i riktigt sommar-mode och håller knappt koll på vilken dag det är längre, det känns underbart! Kommer verkligen ihåg när man var yngre och hade sommarlov, då höll jag aldrig koll på dagarna. Alltså FATTA vilken lyx att vara heeelt ledig från allt i tio veckor, helt galet ju haha. Nu under sommaren så jobbar jag ju rätt mycket mindre än vad jag vanligtvis gör vilket gör mig väldigt flexibel för att hitta på saker dagar som dessa. Tyvärr så jobbar ju många av mina vänner och har inte semester i tio veckor, MEN jag har ju faktiskt en del kompisar som pluggar och därmed är lediga typ lika länge. Min kompis Sofia är hemma från Linköping nu under sommaren så vi bestämde oss för att ses på morgonen för att först träna tillsammans.

Bilderna ovanför är inte från när vi tränade utan är tagna i tisdags när jag var på en pull up workshop med Barebells på Hötorgsterrassen. Jag kan ju göra kippade pull ups men helt strikta går IBLAND haha. Och då är det en, max två. Det var i alla fall riktigt nice att få tips på teknik och övningar man kan göra för att förbättra sina pull ups. Lika nice var det inte med såren jag gick därifrån med hehe.. Mina händer ser inte jättefräscha ut nu kan jag lova. Så på träningen med Sofia så gick det sådär.. Jag var taggad på att maxa i push jerk men det gick inte så bra, kände att smärtan i händerna höll mig tillbaka väldigt mycket.
Efter träningen så duschade vi och gjorde oss i ordning för en dag vid havet. Vi stannade först vid en mataffär för att köpa med oss lite lunch och snacks och sen kom vi fram till klipporna vid Gålö. Jag var här med Gustav och hans pappa för ett par veckor sedan och det var verkligen supermysigt. Då badade vi inte men det gjorde vi igår, det var riktigt varmt här i Stockholm och igår ska det tydligen bli ännu varmare.. My lord. Jag gillar verkligen att ligga vid klippor om det är relativt lätt att komma upp igen från vattnet haha, hatar att få den där "jag kommer inte upp-paniken".
Det var så skönt för det fläktade precis lagom vid havet så det blev inte för varmt att vara ute hela dagen. Det var nog bra att vi hade med oss ordentligt med snacks och vätska så man inte blev helt mosig i huvudet.

Kika in här lite senare så tänker jag att jag kan sammanställa några tips på badställen i Stockholm! <3

Gillar