Gårdagen i bilder

Igår bar det av mot Malmö igen! Gustav och jag är här för lite jobbsaker (eller han, jag följer bara med). Jag åker ju snart bort så passar på att umgås så mycket vi bara kan. Usch får ju panik av bara tanken på att vi först ska vara ifrån varandra 10 dagar, sen tre dagar tillsammans innan jag åker bort fem veckor. HJÄLP mitt hjärta värker av tanken haha :( I alla fall, vi tog bilen ner och åkte via Jönköping där vi även stannade för lunch.

Jönköping bjöd på superfint väder så vi gick dit vi var förra gången, nere vid kajen!

Vi beställde även samma mat som förra gången för att det var så sinnessjukt gott. Nu la vi dock till två morotsbiffar för att bli ordentligt mätta.

Innan vi hoppade in i bilen igen så tog vi en svalkande islatte i skuggan. Mina solglasögon är nya och kostar bara 75 kr, ni hittar dom HÄR!

Alltså hur fin får man bli? Så obeskrivligt kär i den här människan.

Sen några timmar och några P3 dokumentärer senare kom vi äntligen fram till Malmö och checkade in på hotellet. Vi bor strax utanför Malmö Centrum vid Emporia.
Hotellets restaurang kändes lite väl pricy så vi gick över gatan till Emporia där Jensens och Vapiano fortfarande hade öppet som tur var. Var SÅ hungrig haha..
Såhär glad kan man bli efter att man fått lite mat i magen kan jag lova er :)
Kvällen avslutades framför Robinson i den sköna hotellsängen, goals!

Gillar